..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Monday, January 24, 2011

..perkahwinan ayu raudhah & zaquan adha..

Tahniah pada pasangan sama cantik sama padan..Ayu Raudhah & Zaquan Adha.  Suka sangat tgk gambar derang kahwin..macam mana ntah..sukaaaaa la sesangat.  Ayu Raudhah lawa sangat, dulu saya tak bape suka tgk dia except bila dia bertudung dalam drama je tapi gambar kawin ni..isk..lawa gila.. and Zaquan Adha..hensemmm.. Orang kata jangan tengok pada penampilan rupa paras je, yang penting hati budi..tapi kalau rupa paras elok dan dijaga, hati pun berbunga2 kan..but paling penting tu hati budi kena elok la.  Rupa paras tu bonus, bukan senang kan nak dapat gitu..kalau dah dapat, kene jaga elok² la..

Semoga perkahwinan Ayu Raudhah dan Zaquan Adha berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Pictures credit to http://beautifulnara.com.


Yang paling sweet, suka tengok video di balik tabir persiapan perkahwinan..suka tengok monkey tu and Ayu Raudhah looks gorgeous here..seri pengantin.. credit to http://piccalasso.com/.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...