..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, February 2, 2012

..HASRULHASSAN.COM - Inilah BlogKu..

Nak masuklah segmen ni, Segmen | Inilah BlogKu | Khas Buat Blog Follower Kurang Dari 1000. Sebab saya menepati ciri² tu..huhu. Dan dalam satu entry blog hasrulhassan.com ni, saya jadi among top referrer untuk bulan Januari. Nombor 8 je pun.

Antara benda kena buat untuk masuk segmen ni..

1. Buat satu entri dengan tajuk: HASRULHASSAN.COM - Inilah BlogKu
-->> dah buat.

2. Tulis dalam entri anda itu, sila sertakan perkara-perkara berikut:
  • Nama anda sebagai blogger
  • Nama blog anda
  • Tagline blog anda (jika ada)
  • Ceritakan bila anda mula berblog, mengapa dan kenapa anda berblog. Apakah inspirasi anda untuk berblog?
Nama saya as blogger
-->> owner of a lovely heart

Nama blog saya
-->> Sama jugak.. ..owner of a lovely heart..

Tagline
-->> Takde

Bila mula berblog?
-->> Disember 2006. Lama jugak ye..tapi tak bape aktif.

Mengapa dan kenapa anda berblog?
-->> Dulu-dulu sebab nak abadikan apa yang terlintas di hati. Sekarang ni pun sama jugak, selain tu nak share interesting thing with others dan jugak sebagai catatan saya untuk kenangan masa depan.

Apakah inspirasi anda untuk berblog?
-->> Inspirasi..hmm..payah sikit. Blogging ni buat saya rasa happy sebab dapat menulis apa yang saya rasa nak tulis. Bukan paksaan..datang dari hati so hasilnya adalah ikhlas.


3. Sertakan badge yang telah disediakan untuk segmen ini, dan link ke entri ini.
-->> Siap!!


4. Dah siap, sila tinggalkan url entri anda di ruangan komen.
-->> On the way..


Tarikh akhir untuk anda hantar ialah 2 Februari 2012 Jam 11:00 pagi.
-->> lagi sejam habis..huhu..

5 comments:

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

sukses bersegmen k

..owner of a lovely heart.. said...

thank you..x sempat join eh..

Ayang Anim said...

salam kenal..

terjah dari segmen yang sama..
All the best...

..owner of a lovely heart.. said...

salam kenal Ayang Anim..:)

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...