..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, December 20, 2012

..the amazing transformation of a guy who didn't give up..

Never give up..if he can do it..why not us?


..video bacaan doa dalam solat..

Got this from the net..harapnya jadi rujukan kepada semua..

Penerangan yang ringkas dan kartun yang cute sangat..

Ilmu yang baik harus dipanjang-panjangkan..insyaAllah..

Tuesday, December 11, 2012

..alhamdulillah satu kelegaan..

Alhamdulillah..syukur kepada Allah..saya mendapat satu kelegaan..

Setelah beberapa hari..saya dikurniakan satu perasaan yang tenang..

Syukur pada-Mu ya Allah..

Dengan rehat yang cukup..I'm prepared to strike back..even better..

Sometimes, we need a good rest..isn't it?

Jangan fikirkan sesuatu yang membebankan kerana setiap masalah..ada penyelesaian..

Alhamdulillah...







Sunday, December 2, 2012

..awak tahu tak..

"Awak tahu tak......saya bahagia bersama awak.....terima kasih beri saya semangat......syukur kpd Allah krn berjumpa ngan awak.."

How sweet..hmm..


Friday, November 23, 2012

..test from blog-droid..

Test..test..bat hp pn tinggal 17% je..adeh..satgi klau En Z call..kne pkai car charger japgi..test blogging from blog-droid..

Published with Blogger-droid v2.0.9

Tuesday, November 20, 2012

..the diet battle..

Haha..after so many days starting my diet..and I fail..huhu.

Tapi timbang hari ni..turun la another 1kg..so total weight loss is 2kg..sangat lembab ye.

Tu pun sebab pegi senamrobik semalam.

Memang maintain tak makan malam for quite some time..cuma adala 2x terbabas sebab adik nak banje makan tomyam and sekali lagi..ntahla..termakan bende lain selain nasik.

Susah gak ye nak maintain healthy life style. Sekarang ni tingin sangat minum air manis. Memang minum tapi x habis. Agaknye dah terprogram..nak air kosong gak lepas minum air manis. Kat opis memang minum kopi..tapi salu tak abis dan buang. Agaknye nak rasa2 je skit tapi tak abis.

Hai la..berat oh berat..baju semua ketat esp kat punggung. Tangkap gambar pakai seluar tak comel..tapi pakai skirt ok skit la.

Oh punggungku..nape la naik mencanak²..adeh..




Yessssss...ada rupa teddy bear la jugak. Weight loss oh weight losss..teringin nak buat Atkins balik tapi Mr Z tak bagi lak sebab dalam menu tu tak ambik buah. Hmm..kene ikut la cakap dia..ye tak..dia lagi expert. Pesan dia..siang boleh makan la nak makan apa tapi agak² la..cuma jangan makan malam dan buat lunges..part makan malam tu, I started to use at it..tapi lunges..sangat malas ye..

Apa itu lunges? Pergerakan membengkokkan kaki macam gambar di bawah ni..


Khas untuk kecikkan hips and thighs. Dia suh buat malam² sebelum tdo..buat sampai penat. Nak kene start buat la..kene rajin ye..rajinnnnnnnn....

OK dah entry untuk hari ni..tetiba rasa nak u-uh.

Sunday, November 4, 2012

..after 6 days..i lost 1kg..

Hilang 1kg..yeahhhh..after 6 days..not bad..huh..makan macam biasa but dont ever eat after 7..makan buah je kalau lapo..and it works..takde la turun macam jangkaan saya 1.4kg per week..but 1kg per week is not bad though..actually plus senamrobik 3 days per week..hehe..but it's fun and i like it.

Best gak diet x makan malam macam ni ye..i can eat whatever that i wanna eat but still loose weight. Actually but my calories intake is cut down by not having heavy dinner. Semalam saya pegi Seoul Garden with a good friend of mine, Kak Ina to celebrate our belated birthday together because our birthdate selang sehari je. So we all makan dengan sesuka hati..tapi saya ada rasa takut sikit..berat naik..tapi turun 0.1kg hari ni..skit tapi janji turun kan..semalam lepas kelas aerobik the day before..turun gila2..about 0.5kg.

Hopefully i can maintain this life style until the the 'day'..insyaAllah.

 

Friday, November 2, 2012

..my menu..

Wednesday
Breakfast: Nestum 3 in 1, biskut cicah kopi
Lunch: Nasi Ayam Penyet (nasi separuh), air suam
Tea break: Biskut

Thursday:
Breakfast: Ubi kayu rebus + sambal tumis, nasi goreng 1/4 pinggan (kawan jamu kat pantry)
Lunch: Nasi suku, ikan bakar, sambal petai, kerabu tauge + mangga
Tea break: Mocha ais (buat sendiri)
Early dinner: Ubi kayu rebus + sambal tumis

Friday:
Breakfast: Tose + air suam + milo xde gula  (buat sendiri)

Sedih la pulak..berat naik 0.2kg..erk..apakah yang terjadi..waaaaa!!!!!! Ni sebab semalam makan banyak skit kot..isk..isk.

Thursday, November 1, 2012

..0.2kg lagi..

Alhamdulillah..berkat x makan malam..I lost another 0.2kg..okla..so far hilang 0.4kg..menghampiri 1/2kg..hihi..saya kene kuat semangat..kalau pattern ni berterusan and I can mantain..meh kita calculate meh..

1 hari =  0.2kg
1 minggu (7 hari): 7 x 0.2kg = 1.4kg
1 bulan (4 minggu): 4 x 1.4kg = 5.6kg
4 bulan: 5.6 x 4 = 22.4kg

Wow!!!! That's a perfect case la kan..takkan xde yang tergelincir kot. Tapi kalau saya betul² berazam kan..mana tau..boleh. Kene plan dan berangan dulu..hehe..tapi kan..kalau hilang antara 10-15kg pun dah best dah.

Kenapa 4 bulan ye..lagi 4 bulan ke saya nak kawin..takk....lagi 6 bulan++..tapi baju nikah nak tempah 2 bulan sebelum..so I must stay fit and slim.

Semalam saya pegi senamrobik..start kul 8.30pm..abis kul 10.00pm..bestnye part menari²..tapi part yang tak best ada dua..tengok badan saya yg agak besar tu kat cermin masa tengah nari² tu dan bila senaman angkat² kaki..sangat lenguh ok. Tapi lama² sure boleh buat kan..practice makes perfect.

Wednesday, October 31, 2012

..less word wednesday..

Diet saya diganggu..laksa yg dijamu dalam meeting sekarang ni..erkk..

..meal that I've taken for the past few days..

Untuk kurus..kene jaga makan kan..and I'm working for it. I list out food that I've taken for this past few days..

Monday:
Breakfast: Maggie goreng, 3-layer tea
Lunch: 3 keping roti wholemeal Gardenia dgn kaya and raspberry jam
Tea break: Biskut
Dinner at 7.30pm: 1/2 Subway roasted chicken

Tuesday:
Breakfast: Kacang kuda, kuih kastard, 1/2 cup 3 in 1 coffee
Lunch: Nasi ikan bawal (nasi separuh), air kelapa
Tea break: 1/2 cup kopi O
Dinner at 6.30pm: Kacang kuda

Wednesday:
Breakfast: Nestum 3 in 1, biskut cicah kopi
Lunch: Nasi Ayam Penyet (nasi separuh), air suam

I try to lead normal life..eat like usual but loose weight..can I do it? Watch your calories..malam ni ada senamrobik..chaiyok²!!

..turun 0.2kg..

Salam pagi Rabu yang penuh dengan agenda..

Nak update berat saya yang naik mencanak² itu..mak saya pun dah tegur..so maknanya memang berat sungguh la..

Ok la..proses diet dah bermula..diet camne tu..bukan Atkins..diet tak makan malam before 7pm..ikutkan En Z, my sifu..dia tak bagi makan sblm pukul 6pm..slowly la..huhu..

So hasil tak makan malam selama 2 hari (saya set berat maksimum hari Isnin lepas)..so pagi Rabu ni..lepas timbang..hilang 0.2kg..hik hik..jadila kan..

Target saya on Feb 2013..saya akan dapat berat ideal..sebab masa tu nak pegi tempah baju nikah..nak nampak kurus gitu..

Mak saya cakap..perempuan akan berada dalam berat ideal masa hari kahwin..yeah..I must work for it..nak kawin kannnn..mesti kurussssss..


Monday, October 29, 2012

..bye² mr monday..

Hari Isnin ni bebetul la..grrr..kurang produktif tapi bz..cume keje agak sedikit lembab..grrrr..sib baik Monday dah nak habis..yeayyy!!!

Blog En Z pun saya tak sempat buatkan lagi..maaf ye En Z. Malam ni kalau free skit saya buatkan eh.

Sebut pasal En Z..baru saya perasan..hari ni dah 2 bulan 4 hari saya bergelar tunang En Z..how time flies..

Preparation baru skit..isk..tapi adala dari takde..another 6 months++ to go..patutnya saya dah bz ke eh..ntah la..hmm..checklist bebetul pun tak buat lagi. Yang dah settle:
  • Kursus kahwin
  • Tempah dewan
  • Tempah baju kenduri sblh perempuan
  • Booking pelamin dan hiasan bilik tdo
  • Survey catering
  • Survey gift untuk tetamu (dah ada dalam kepala dah nak buat apa)
Adala progress skit dari takde langsung..isk..nak kawin ke tanak ni..relax je..huhu.. Bulan 12 ni baru nak pegi cari kain untuk buat baju nikah sebab sale ujung tahun. Bulan 12 ni jugakla nak beli perfume, handbag..and barang hantaran sume sebab sale..adakah En Z free time tu..erk..ke sume serah kat saya. Nak buat camne..dia bz tahap max. Cuti pun susah, dahla dok jauh..takpe²..dugaan..

Nak cite lagi, saya dapat besday present dari En Z on last Friday..thanks a lot dear..love it..ingat nak pakai hari Jumaat nak datang ni..it's a jubah, maroon color..and luckily it fits me..pheww..sib baik..ye la..dengan saiz saya yang semakin membesar ni, takut tak muat pulak..nanti sedih je.

Tentang saiz yang membesar ni pun saya dapat teguran dari En Z..he prohibited me from taking dinner. Starting from today onwards la kot..no dinner for me..adeh..kene balik awal n makan cecepat sebelum kul 7...aci tak En Z?

Memandangkan hari ni agak serabut..makanya saya berhajat nak pegi cuci rambut.
Ahhh..so tempting..


..dear monday..


Tuesday, October 23, 2012

..sayang..

Sayang..apa khabar denganmu..di sini ku merindukan kamu..lalala..ku harap cintamu takkan berubah..kerna di sini ku tetap untukmu..

Best sangat lagu ni..catchy..sung by shae..an indonesia singer..

Khas ditujukan buat En Z..
Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu

Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu

Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

Sunday, October 21, 2012

..today is my birthday..

Happy birthday to me..lalala..cukupla umur saya yang ke-34 tahun..huhu..agak ketuaan di situ..but this year's birthday..alhamdulillah..saya tak sorang2 lagi..walaupun dia jauh..tapi tetap di hati..thanks sayang for the wish..can't wait for next friday..huhu..

Thanks to kawan2 yg wish thru fb and sms..tak sempat balas lg yg kt fb..

Hari ni mak saya bagi hadiah yang bernilai dan penuh nilai nostalgia..akan saya pakai dan simpan sampai bila2..terima kasih banyak2 mak..

Wednesday, October 17, 2012

..demam adam dan hawa..

Cite Adam dan Hawa ni rasanya dah sebulan lebih bersiaran kat Astro Mustika HD. Saya yang tak langgan Astro Mustika ni terpaksala tengok siaran tertunda kat webpage yang rajin meng'share'kan eps² tu semua. Terima kasih banyak² la ye sebab rajin meng'share'.

There's a few links yang saya salu tengok..they are:


Actually banyak lagi link lain..cari je la kat Google. Kadang ada yang cepat upload..kadang lambat..so sebagai bukan pelanggan Astro Mustika HD, kenala sabar menantikan siaran tertunda ni. Cite ni besttt..saya siap beli novel Adam dan Hawa ni..dah habis baca dah. Tapi rasanya versi drama lagi best kot sebab boleh tengok Aaron Aziz..hehe..


Macam rupa...hmmmmmmmmm...

..another dream bag..


Beg yang ni pun lawa jugak..idaman..isk..tengah sale ni..less than RM1K..tapi bukan warna merah. Encik Z..camne? Boleh tak yang ni? Tapi Coach salu ada sale..tunggu lagi kot..takut bila beli awal²..ada yang terpakai lak..huhu.

Tuesday, October 16, 2012

..hari ini..

Hari ini..agak produktif..yes..yesss..semangat dah datang..alhamdulillah..dah boleh berfikir secara logik..

Balik jap lagi ingat nak buat pavlova second round la..kali ni make sure masak skit. Boleh bawak datang opis, bagi kawan2 rasa. Pagi tadi kalut..x sempat sebab lama bertapa dalam toilet..huhu..

Hari ni..malam ni..nak siapkan nota utk kursus 1citizen..kene buat..siapkan awal...jap2..nak buat pavlova ke nota eh..hmm..buat pelan²..malam ni nak gayut la sekejap..semalam tak sempat..rasa macam tak best je..macam ada yang tak lengkap. Masing² bz..:(

K la..nak solat n nak balik dah.


..my pavlova..



Good morning..wanna present my pavlova..lalala..mcm x bape nk jadi je..rasanya x bpe masak sgt..tp the taste is not bad la..first time try..terlembik..got the recipe from blog cikepal..rasa mcm nk buat lg nnt..mcm senang je..

* I'm blogging using app kt android lak..blogger-droid..saje testing..
Published with Blogger-droid v2.0.9

Monday, October 15, 2012

..blogging using blogsy..

Baru je test app baru..blogsy from app store..load pic from instagram..ada satu gmbr je pun..
Today is monday and monday is not really a happy day..huhu..luckily next monday i applied leave..ada projek skit..
The image of monday as what pictured in my head..huhu..

Ni dah separuh hari monday..yeayyy..hopefully tuesday is better than monday..now it's time to get back to work..

 

Thursday, October 11, 2012

..my dream bag..


Dok usha²..marc jacobs lil ukita, wild raspberry...rasanya yang ni yang berkenan di hati..tapi tak kan nak beli seksiap..awal sangat..tapi memang berkenan la..

..impian kurus hampir terkubur..

Semalam kan..dah beria-ia nak pegi gym..otw nak pegi..saya pun menelefon Encik Z. Tetiba dia tak bagi saya pegi gym atas sebab² tertentu...huhu..so makanya..harapan utuk kurus tinggal harapan...waaaaaaa!!!!

Takpe..saya faham..saya harus menjaga hatinya..which is gonna be the most important person in my life beside my parents and siblings.

Tapi..camne nak atasi the spare tyre yang membelenggu hidup ini...lemasssssssss.....

Baru terpk dan start balik diet Atkins tapi rasa macam payah je. Semangat dah takde macam dulu, huhu. What I need is to move my body. Aim nak pegi gym..tapi..tak kesampaian. So?

Alhamdulillah..I got this solution..kelas aerobik kat satu satu saloon rambut kat Kelang Lama, Kulim which is dekat sangat dengan rumah saya. Kenapa sebelum ni saya tak tahu n tak perasan. Tak payah pegi gym jauh²..huhu. Baru je tadi pm dengan owner saloon tu kat fb.

Esok nak start kelas. Tetiba rasa semangat berkobar². Harapan nak jadi Angelina Jolie/Maya Karin mekar kembali lepas down sikit semalam. Saya kene commit..yehaaaa. Jom kita exercise..1, 2, 3.....8 lagi..1, 2......





Cantik sangat....

Tuesday, October 9, 2012

..additional in kgs..

Dengan ini..saya mengisytiharkan bahawasanya berat saya semakin naik..bertambah 1kg menjadikannya 4kg so far ye kawan². Macam mana nak buat ni ye?

Esok wajib pegi gym ye..wajibbbb...bukan sunat lagi dah. Buat jadual ye. Erk..hari apa ye nak pegi..hmm..jap nak pk. Isnin, Rabu n Khamis aci tak eh...3 times per week with 1 hour every session. Sekarang ni Maghrib awal..so xleh work out lama sangat..elehh..alasan je tu. Saya dah beli beberapa buah buku untuk dibaca while workout..erk..tak pening ke eh..hmm..we'll see.

Esok..nak start my mission..nak badan yang toned and slim..nanti sarung baju pengantin baru lawa, Kalau tidak..rupa sarung nangka..huhu. Azam kene kuat...yehaaaa..makan kene jaga..

Ikut penasihat saya..Encik Z..untuk kurus..60% from diet and 40% from workout. Mampukah saya..Mr Z...helpppppppppppp!!!!!

Mampukah saya menjadi macam ini..

the gorgeous angelina jolie


atau macam ni...


the sweet maya karin


in 6 months time?

..sembilan oktober dua ribu dua belas..

Hari ni dah hari kesembilan dalam bulan Oktober. Hmm..kenapa semangat takde ni..waduh2..keje saya banyak ni..email bertan² nak dijawab. Kenapala orang email tanya soalan, ye tak? Nak kene troubleshoot lak. Masalah oh masalah..

Dah lama x update blog..saya pun x tau apa yang nak di'update'. Nak cite apa ye. Hari² terasa sunyi gitu bila yang tersayang takde. Dia pegi jauh nun di sana..mencari rezeki di pantai timur. Sayangkan tunang..tinggal²kan gitu..ahaks..

Persediaan kahwin..hmm..baru buat 2 benda..dari banyakkkk benda lain:

  • Attend kursus kahwin
  • Tempah baju kenduri sebelah perempuan (baju belah lelaki, baju nikah n baju khatam belum lagi..)
Tarikh pun belum confirm lagi ni..mungkin dianjakkan lagi sebulan  atas sebab keluarga di pihak sana..kene la juga buat masa cuti sekolah. Tak daya la saya..huhu. Belum discuss betul2 lagi.

Pelamin nak pegi book lepas raya haji ni. Dewan pun belum book..adeh².

Dalam pada tu, saya survey la jugak barang² yang saya berkenan untuk dibuat hantaran..thru net je la. Ada handbag Marc Jacobs yang menjadi idaman hati..tapi dok cari mana blog yang boleh offer the cheapest. Tapi tak tau la, kot² lepas ni nampak beg Coach lak lawa. Michael Kors pun not bad. Yang penting nak cari yang praktikal..boleh sling dan sangkut kat bahu, made from leather sebab nak bagi tahan sampai anak cucu..hihi dan boleh lasak.

Nak kawin ni..huhu..tgh dok buat budget skit²..boleh tahan jugak ye kadar pengaliran wangnya..semua bende mahal lo.

Nak tengok siaran tertunda Adam & Hawa eps 25 jap.

Monday, October 1, 2012

..top ten referrer..

Baru baca je blog ni..jadi top ten referrer utk blog dia..lawak je bila baca ulasan tu..


Friday, September 28, 2012

..naik 3kg..

Sesuatu yg sedih telah terjadi..yeah..i gain 3kg..lalala..hati senang pun berat naik..hati susah? Pn berat naik jugak..nak diet n g gym..isk..isk..musti..nk kahwin kan..nk pkai lawa2 kan..waaaaaa!!!!!

Thursday, September 27, 2012

..kebaya? NO!!..

Saya bukanlah penggemar kebaya sgt..adala 2-3 helai..tu pun loose je..tadi try kebaya yg ala kebarong tapi ada cutting skit..dan ianya agak ketat.. Waduh2 berat dah naik...waaaa!!!!

Dan tadi, En Z mengeluarkan satu pesanan dan juga sort of merupakan arahan..

"Tak payah pakai kebaya dah lepas ni...pakai baju kurung je."

Hmm..demi memelihara dan memulihara hubungan sejagat..makanya..no more kebaya for me..waaaaa!!! Kene tunggu kurus skit kot baru larangan berakhir.

Wednesday, September 12, 2012

..luka dalaman..zamani..

One fine day..terdengar lagu ni kat Suria FM..saya ni peminat tegar suara Zamani Slam..lagu ni baru lagi rasanya sebab cari kat youtube takde pun..tapi taktau la kalau dah ada..

Lagu ni khabarnya kesinambungan dari lagu Gerimis Mengundang..lirik memang sedih tapi saya suka melodi dia yang seakan-akan lagu Gerimis Mengundang.

Cari punya cari kat net, jumpa link ni je untuk dengar lagu tu...i like..



Lirik lak saya saya dapat dari sini.


tak nampak pun bulan bintang malam ini
lama, lama juga aku perhati
yang kudengar suara sumbang
unggas malam rindukan rembulan
ooo..

macam aku yang melayan hati celaru
lama, lama sudah kurasanya
tak tahu pada siapa nak aku adu
sendu piluku ini, amat memeritkan

gerimis yang mengundang
kini menjadi hujan
hatiku kebasahan
dalam pada malam itu
langkah aku tewas
dihanyut arus yang deras

hingga tak sedar aku ini
hanyut di tengah lautan fantasi
yang bawa aku ke alam lain
keranamu..ooo
hingga kasih itu kan mengambang

memang ada kasih sejati yang lain
namun, namun aku tak perlukannya
biarlah aku bersama dengannya
bersama luka dalaman
sampai mataku terpejam

Thursday, September 6, 2012

..i wanna grow old with you..

En Z tag lagu ni kat fb...I Wanna Grow Old With You by Westlife..yeah..try to understand the lyrics..lovely..:)



Another day 
Without your smile 
Another day just passes by 
But now I know 
How much it means 
For you to stay 
Right here with me 

The time we spent apart will make our love grow stronger 
But it hurt so bad I can't take it any longer 

I wanna grow old with you 
I wanna die lying in your arms 
I wanna grow old with you 
I wanna be looking in your eyes 
I wanna be there for you 
Sharing everything you do 
I wanna grow old with you 

A thousand miles between us now 
It causes me to wonder how 
Our love tonight remains so strong 
It makes our risk right all along 

The time we spent apart will make our love grow stronger 
But it hurt so bad I can't take it any longer 

I wanna grow old with you 
I wanna die lying in your arms 
I wanna grow old with you 
I wanna be looking in your eyes 
I wanna be there for you 
Sharing everything you do 
I wanna grow old with you 

Things can come and go I know but 
Baby I believe 
Something's burning strong between us 
Makes it clear to me 

I wanna grow old with you 
I wanna die lying in your arms 
I wanna grow old with you 
I wanna be looking in your eyes 
I wanna be there for you 
Sharing everything you do 
I wanna grow old with you

Sunday, September 2, 2012

..the engagement day..

Alhamdulillah..selamat semuanya..hari ni..dah seminggu saya bergelar tunangan orang. Basically saya rasa blank..bende tu just jadi je..kenal sekejap dan terus en tunang menyuarakan hasrat untuk bertunang.

Cincin dah tersemat di jari..menandakan hati si dara sudah dimiliki..menunggu tibanya saat ke jinjang pelamin..semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat..dengan izin Allah.


Sebelum majlis..
Baju si pentunang..
Saya makeup sendiri je..x sempat nak testing pakai contact lense so kene la pakai spec..
Pentunang yang tak reti duduk diam..

Hantaran yang saya buat sendiri dalam masa 2 hari lepas balik kampung..simple je..





Rombongan meminang..

Debaran saat ditunangkan..erk..berdebar ke..rasa macam..haha..ntah..
Saat cincin disarungkan..
Mencium tangan bakal mak mertua..lama oo cium sebab camera dok snap..
Mengada2 betul muka pentunang ni lepas cincin disarungkan..
Feeling jadi model lak..sume orang dok snap picture..perasan..hihi..
Dengan mak yang terchenta..pasangan anak dan mak yang sangat 'seiras'..
Satu family..bapak saya senyum lebar..hehe..
The girls..with my mum, sister, my cousin and her daughter..
Bakal keluarga baru saya..

Hantaran pihak lelaki..cantikk dan sangat berseni..malu saya..
Bekas cincin..lovely..




En tunang tak datang..so gambar dia takde le..takpela..bagi saya posing syok sendiri sorang2 dulu..later majlis nikah..baru posing dua orang puas2..

Syukur pada Tuhan..perjalanan majlis ini dipermudahkan.

Saturday, August 25, 2012

..i'm engaged..

Alhamdulillah..majlis berjalan lancar..saya selamat bergelar tunang kepada encik Z on 250812.

A few pictures dari fb cousin saya..gambar tak bape clear sgt.. Gambar lain ada dalam camera adik..later i'll upload..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...