..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Monday, October 21, 2013

..my birthday: 211013..



Untuk kesekian kalinya..saya menyambut lagi ulangtahun kali yang ke-35 tahun..lagi 5 tahun nak masuk 40..huhu..serasa sudah lama dikurnia Allah nafas untuk menyedut udara di bumi yang berkat ini, diberi kesempatan untuk menikmat rezeki yang melimpah ruah..rezeki makanan, rezeki pendapatan, rezeki kasih sayang, rezeki hidup berkeluarga, rezeki kesihatan dan macam-macam lagi. Terima kasih ya Allah di atas anugerah yang tidak terhingga ini.

Tahun ini ditakdirkan ulang tahun pertama kali disambut bersama insan yang saya cintai sepenuh hati..my beloved hubby..tak ada apa yang saya inginkan selain kasih sayang yang kekal sehingga ke Jannah *tapi kalau nak bagi best la jugak..hehe*.

Syukur ya Allah..kurniakanlah kami ilmu yang bermanfaat, rezeki yang baik serta amal yang diterima..berkatilah usia kami..kepada-Mu aku berserah..dan aku redha dengan segala ketentuan-Mu.

Thursday, October 17, 2013

..test apps blogger..

Best ke app blogger ni? Nak try guna lah..nak godek2 sat tengok..boleh update bila2 masa je..klau rajin..

Thursday, October 3, 2013

..cross trainer Bremshey..


Jom naik jom..kayuh la bape km pun..tapi tetap dok situ gak tak pegi mana pun..hehe. Best..kayuh sambil tengok tv cite Love You Mr Arrogant. Memang penat..tapi keazaman yang kuat. My other half yang belikan cross trainer ni sebab dok ngadu kat dia..dah gemuk n x sempat nak exercise.

Saya nak jadi rajinlah..gerakkan badan tapi sekarang ni asyik makan je..hmm.ntah la..asyik nak ngunyah je..lemas kalau takde bende makan..erk..adakah..erk..tak..belum lagi..masih lagi perut kempis..buncit la skit dengan lemak..huhu..tapi lemak yang sangat banyak adalah di bahagian paha dan punggung..sangat perlu dihilangkan.

Sekarang dah ada personal trainer (PT) kat rumah..so harapannya tak culas la ye. Malam² makan oat..boleh ke bertahan..tak sabar tunggu Ahad sebab boleh makan macam². Berat saya sekarang..erk..ngeri ah..tak nak sebut..sume dah ketat..huhu. Hopefully saya berjaya turunkan all those extra kgs ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...