..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Monday, March 3, 2014

..jom jadi extra comel dengan ephyra..

Hmm..hi blog..I'm here..lalala..
Tadi baru buat satu blog lain..
Blog untuk kurus..

http://mazlinazura.blogspot.com/

Blog yang ada ni pun tak terlayan..huhu..ada hati nak buat blog lain pulak kan..haha
Tapi blog tu share dua orang..with my best friend..Mazlina Aziz..
So campur dua nama jadi la..mazlinazura..
Cite pasal impian dan cara² nak kurus..
Rasa semangat sikit..

Semangat yang ada ni dah lama hilang
Tapi hari ni ada dua bende yang menaikkan semangat
Something to look forward
The new blog and pelanggan Ephyra
Semalam ada sorang pelanggan..hari ni pun ada sorang
Stok dah nak habis
Nampak gaya kene order baru la..

Kesan Ephyra boleh tengok kat bawah ni..


So rasanya yakin dengan Ephyra ni. Walaupun kesannya amat lambat kat saya..Ikut orang la kot..ada yang cepat dan ada yang lambat..tapi ia berkesan. Khasiat Ephyra ni boleh check kat sini..
https://www.facebook.com/oceanlife2u. Saya pengedar untuk kawasan Nibong Tebal. Tapi saya cover jugak area Permatang Pauh dan Kulim. Yang dok jauh dari area ni..saya kene pos la tapi postage is free.


Pastu fb saya lak https://www.facebook.com/azurashoppe. Sesiapa yang nak beli Ephyra boleh call/sms/whatsapp saya at 013-5211078. Kalau beli lebih dari 1..ada diskaun ye.

Ok dah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...