..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, February 2, 2012

..day 4 | your favorite photograph of your best friend..

Slow sikit la saya update cabaran 30 days ni..kali ni entry tentang my favorite photograph of your best friend..boleh tak kalau saya tambah 'best friends'..hehe..biasala..saya ni asyik nak menambah je kejenye.

Photo yang betul dah misplaced and malas cari..cuma ada gambar karikatur ni yang setia menempek di dinding bilik opis saya. How I miss those moments. Gambar ni masa dinner akhir tahun kot kalau tak silap sempena we all student final year 4SCK di Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat, UTM di Hotel Hyatt kot. Ingat² lupa la..

Dari kiri: Yan, Ati, Efi, saya, Lina, Nor
Group kami ni namanye Belalang Penyek atau ringkasnya Nyeks, Yan yang bagi nama..hehe..cute lak rasanya. Dulu² kami rajin jugak email each other..siap buat mailing list lagi. Kalau ada yang tak email, mesti ada yang bising..hehe. So we keep updated each other. Tapi tu dulu la. Sekarang masing² dah sibuk. 4 of us dah kawin..mula² Nor, pastu Yan, Efi & Ati. Yang single lagi tinggal saya & Lina je. Walau apapun, nanti majlis kawin kami dua ni..enam2 ni kene ada tau.

Cepatnya masa berlalu..how time flies..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...