..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, June 3, 2010

..best ke jadi kaya..?

Best ke jadi kaya eh? Nape nak jadi kaya? Saya nak jadi kaya sebab..


#Nak beli macam² handbag yang saya nak..tak payah tgk harga, main amik je..Coach, Marc Jacobs, Miu Miu...fuyoo..bestnyaaa..

#Nak masuk slimming center..nak body macam hourglass..

#Nak beli kasut banyak²..tingin sangat kasut Jimmy Choo..

#Nak bayar duit rumah cash..

#Nak beli kete idaman saya..Mini Cooper..


#Nak tour satu dunia..memula gi UK dulu..*ceh bukan nak gi Mekah dulu..ceh..ceh..ceh..*

#Nak beli jam macam² kaler..

#Nak bagi parents happy..beli je pape kat derang..

#Nak shopping tak yah tgk harga n check dalam wallet ada bpe sen..

#Bila nak derma or sedekah, senang je..sign je cek..

Nak apa lagi ye..nak macam² la..semua tu ikut nafsu tu..tapi tak kaya² pun..yang ada cuma..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dalam fridge kat opis untuk makan dengan roti whole meal..haha..jadi la..kaya gak..;)

4 comments:

miz_eda said...

best2x, aku support ko 101%..insayAllah yang penting kena sentiasa usaha dan berdoa agar setiap usaha kita akan mendapat berkat dari-Nya..duit tu kan stand for Doa-Usaha-Ikhlas-Tawakkal..;)

..owner of a lonely heart.. said...

Efi..hehe..semoga Tuhan merestui..tu angan2 je..kene cari bf kaya la..tp bukan yang jual kaya..;)

JuE said...

aku mmg cita2 nak kaya err byk duit.. supayaa
1. xpayah keja , dok umah jaga anak
2. rumah cash
3. of coz la shoppingggg
4. mcm2 lg

bila eks... duit dok dpt ni ada simpan ada guna tp xjugak kayo2.. hehe...

..owner of a lonely heart.. said...

Ati..hehe..tlg doakan aku jumpa hubby yg keje cap duit eh..leh jadi kaya..hari ni hari Jumaat..doa makbul..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...