..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, June 3, 2010

..volleyball practice..

Semalam saya dah attend training volleyball SUKUM..yehaaa...after 13 years baru pegang bola tu..not bad..tak sangka saya boleh main lagi..ada player lain tanya..

"Dok main ka kat eng campus?"

Saya kata..

"Last main umur 19.."

Derang kata..

"Macam boleh main."

Ala..boleh la..digging tu..serve pun lepas..tapi kedudukan dalam court macam terkial² skit..tak ingat pastu derang dh ada strategi..saya memang tak tau pape..kelemahan saya takleh nak spike..n set..tu dari dulu lagi..main kat net fail..

Jurulatih cakap saya ada foundation tapi kekok skit..ye la..after 13 years baru jumpa court..

Anyway..saya happy sangat..cuma hari ni tangan saya bengkak..kaki pun sakit sikit..dan saya rasa stamina saya tak macam sekolah dulu..dulu practice digging lama2 pun xde masalah..ni baru sekejap dah mengah..

Saya dapat pelepasan keje dari 12-26 Jun ni..sebab kene practice n ada kursus motivasi..tapi keje saya banyakkk...on-off la kot..saya x cuti sepenuhnya..saya akan datang opis gak..huhu..demi tanggungjawab..

Jumaat ni training lagi..yehaa..hopefully saya boleh perform..memula target saya nak jadi reserve je..tapi semalam macam semangat lak nak jadi main player..tgk la camne..mana² pun takpe..

2 comments:

Sharinginfoz said...

jadi kaya seronok makan roti nagn kaya pun seronok.....

..owner of a lonely heart.. said...

Kalau camtu..dah jadi dua ronok la..:) Anyway..komen ni macam dok kat salah entry je..:þ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...