..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, June 10, 2010

..terima kasih..

Terima kasih ya Allah..syukur di atas rahmat-Mu..keizinan-Mu..keredhaan-Mu..sakit gastrik dah makin kurang..dengan bantuan ubat lain dari bapak saya *bapak saya adalah seorang Pembantu Perubatan*..sakit saya dah kurang terasa dan saya berasa bagaikan diberi satu nikmat..syukur pada Allah SWT..dan terima kasih bapak di atas keperihatinan terhadap anakmu ini..sesungguhnya kasih sayang itu dari-Mu ya Allah..

Kesakitan ini dah makin redha dan kurang mengganggu tumpuan saya pada keje..bukan macam semalam..macam tak boleh tumpu langsung..dah la ada 2 hari je lagi saya di opis sebelum bercuti panjang untuk SUKUM..banyak keje kene bereskan awal²..

Semoga keje saya berjalan lancar hari ini..terima kasih ya Allah..alhamdulillah..syukur..

4 comments:

JuE said...

zura... mana janjimu... koleksi beg ko nihh.. hehehe.. tgh ngantoks nihhh

..owner of a lonely heart.. said...

ada dh post bag of tree hari tu..x larat la nk tgkp satu2..bz bangats..

JuE said...

alah.. itu bukan jelas benar.. hehe

Sharinginfoz said...

hmmm memang sakit gak bila gastrik kan

Gambar artis dulu & sekarang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...