..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Tuesday, April 13, 2010

..macam ketat je..

Oppss..baju saiz kecik yang saya pakai hari ni rasa mcm ketat je..erk..apakah saya dh gemuk balik..oh tidakk..naheeeee..tak nakkkkkkkkkkkkkkkkkk..smlm saya all out kat gym..hari ni pn..ingat nak g gym 5 hari this week..tercapaikah hasrat itu?

Esok nak pakai kebaya biru..kene gak pakai baju kecik² ni..tinggalkan baju yang besar²..so kalau ketat skit, baru la sedar diri kan..makan x ingat dunia..camne nak melaram on this 20 April ni..hehe.. ada apa 20 April ni? Nanti la cite..yg penting saya nak nampak kurus dan nak melaram on that day..

Keje saya banyak dan ada yg dh overdue..huhu..guano tu..cuba habaq mai sat..dan saya asyik surf..isk²..mana mood buat keje ni..mari la mari la..jgn pegi jauh²..lemas la buat keje yang tertangguh ni..banyakkkknye..helpppp..rasa macam nak tdo je...

This is me....

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...