..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, October 17, 2012

..demam adam dan hawa..

Cite Adam dan Hawa ni rasanya dah sebulan lebih bersiaran kat Astro Mustika HD. Saya yang tak langgan Astro Mustika ni terpaksala tengok siaran tertunda kat webpage yang rajin meng'share'kan eps² tu semua. Terima kasih banyak² la ye sebab rajin meng'share'.

There's a few links yang saya salu tengok..they are:


Actually banyak lagi link lain..cari je la kat Google. Kadang ada yang cepat upload..kadang lambat..so sebagai bukan pelanggan Astro Mustika HD, kenala sabar menantikan siaran tertunda ni. Cite ni besttt..saya siap beli novel Adam dan Hawa ni..dah habis baca dah. Tapi rasanya versi drama lagi best kot sebab boleh tengok Aaron Aziz..hehe..


Macam rupa...hmmmmmmmmm...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...