..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Monday, July 16, 2012

..sketsa di petang rabu..

Satu sketsa di petang Rabu..

Bunyi hp ringing lagu Butterfly dalam handbag tapi A tak dengar. On the way kat parking baru tergerak hati nak tgk hp..satu misscalled di situ..oppss..Z call. A pun call balik Z.

A: Hello..call eh tadi. Sorry tak dengar.

Z: Syg kat mana?

A: Kat Tesco.

Z: Nape tak angkat call tadi? Syg buat apa kat Tesco? Kata nak balik terus tadi?

A: Hp dalam handbag tak dgr. Gi cari cincin sample.

Z: Pegi dengan sape? Nape tak cakap tadi? Kita dok risau dia tak sampai rumah lagi tapi dia pegi Tesco pulak.

A: Oo..kene cakap ke..mana tau. Salu balik keje ok je nak pegi mana2. Sorang je.

Z: Syg tak boleh la macam tu. Lain kali nak pegi mana2 cakap..tak halang tapi at least bagitau la..msg pun jadi la. Tanggungjawab saya tau..nanti orang cakap syg pegi situ sini tapi saya tak tau, boleh jadi fitnah lak.

A: Ye. Mana orang tau. K la..pasni nak pegi mana2, orang cakap le.

Z: Ha..tau pun..orang dok sayang kat dia tau..risau dia pegi mana2. Elok2 bawak kete tu. Dah sampai rumah nanti msg.

A: Ok.



6 comments:

JuE said...

konpius aku

owner of a lovely heart said...

hihi..

as said...

apa yg confius nye ;-)

JuE said...

hehe.. dok tgh bayangkan le lina..lama dh xdgr mende2 gini

owner of a lovely heart said...

Bayangkan? Camne tu?

as said...

flash back kesah dulu2 ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...