..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, October 11, 2012

..impian kurus hampir terkubur..

Semalam kan..dah beria-ia nak pegi gym..otw nak pegi..saya pun menelefon Encik Z. Tetiba dia tak bagi saya pegi gym atas sebab² tertentu...huhu..so makanya..harapan utuk kurus tinggal harapan...waaaaaaa!!!!

Takpe..saya faham..saya harus menjaga hatinya..which is gonna be the most important person in my life beside my parents and siblings.

Tapi..camne nak atasi the spare tyre yang membelenggu hidup ini...lemasssssssss.....

Baru terpk dan start balik diet Atkins tapi rasa macam payah je. Semangat dah takde macam dulu, huhu. What I need is to move my body. Aim nak pegi gym..tapi..tak kesampaian. So?

Alhamdulillah..I got this solution..kelas aerobik kat satu satu saloon rambut kat Kelang Lama, Kulim which is dekat sangat dengan rumah saya. Kenapa sebelum ni saya tak tahu n tak perasan. Tak payah pegi gym jauh²..huhu. Baru je tadi pm dengan owner saloon tu kat fb.

Esok nak start kelas. Tetiba rasa semangat berkobar². Harapan nak jadi Angelina Jolie/Maya Karin mekar kembali lepas down sikit semalam. Saya kene commit..yehaaaa. Jom kita exercise..1, 2, 3.....8 lagi..1, 2......





Cantik sangat....

2 comments:

JuE said...

go zura go....
good luck bebeh..
hehhe... kalu le aku pn ada masa lebih nk exercise nih.. huhuhuh

owner of a lovely heart said...

Ati..baru exercise kejap.dah sakit kaki..huhu..badan dh beratt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...