..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Tuesday, October 9, 2012

..sembilan oktober dua ribu dua belas..

Hari ni dah hari kesembilan dalam bulan Oktober. Hmm..kenapa semangat takde ni..waduh2..keje saya banyak ni..email bertan² nak dijawab. Kenapala orang email tanya soalan, ye tak? Nak kene troubleshoot lak. Masalah oh masalah..

Dah lama x update blog..saya pun x tau apa yang nak di'update'. Nak cite apa ye. Hari² terasa sunyi gitu bila yang tersayang takde. Dia pegi jauh nun di sana..mencari rezeki di pantai timur. Sayangkan tunang..tinggal²kan gitu..ahaks..

Persediaan kahwin..hmm..baru buat 2 benda..dari banyakkkk benda lain:

  • Attend kursus kahwin
  • Tempah baju kenduri sebelah perempuan (baju belah lelaki, baju nikah n baju khatam belum lagi..)
Tarikh pun belum confirm lagi ni..mungkin dianjakkan lagi sebulan  atas sebab keluarga di pihak sana..kene la juga buat masa cuti sekolah. Tak daya la saya..huhu. Belum discuss betul2 lagi.

Pelamin nak pegi book lepas raya haji ni. Dewan pun belum book..adeh².

Dalam pada tu, saya survey la jugak barang² yang saya berkenan untuk dibuat hantaran..thru net je la. Ada handbag Marc Jacobs yang menjadi idaman hati..tapi dok cari mana blog yang boleh offer the cheapest. Tapi tak tau la, kot² lepas ni nampak beg Coach lak lawa. Michael Kors pun not bad. Yang penting nak cari yang praktikal..boleh sling dan sangkut kat bahu, made from leather sebab nak bagi tahan sampai anak cucu..hihi dan boleh lasak.

Nak kawin ni..huhu..tgh dok buat budget skit²..boleh tahan jugak ye kadar pengaliran wangnya..semua bende mahal lo.

Nak tengok siaran tertunda Adam & Hawa eps 25 jap.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...