..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, October 31, 2012

..turun 0.2kg..

Salam pagi Rabu yang penuh dengan agenda..

Nak update berat saya yang naik mencanak² itu..mak saya pun dah tegur..so maknanya memang berat sungguh la..

Ok la..proses diet dah bermula..diet camne tu..bukan Atkins..diet tak makan malam before 7pm..ikutkan En Z, my sifu..dia tak bagi makan sblm pukul 6pm..slowly la..huhu..

So hasil tak makan malam selama 2 hari (saya set berat maksimum hari Isnin lepas)..so pagi Rabu ni..lepas timbang..hilang 0.2kg..hik hik..jadila kan..

Target saya on Feb 2013..saya akan dapat berat ideal..sebab masa tu nak pegi tempah baju nikah..nak nampak kurus gitu..

Mak saya cakap..perempuan akan berada dalam berat ideal masa hari kahwin..yeah..I must work for it..nak kawin kannnn..mesti kurussssss..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...