..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, April 20, 2011

..cheezels..

Erk..entry tension.  Hari ni hari yang paling xde mood.  Nape ye?  Rasa liat nak buat keje.  Rasa nak baring kat rumah.  Takpun pegi tgk movie ke..  Tapi nak tengok dengan sape..satu masalah di situ.  Yeah..saya takde kawan untuk lepak2..jalan2..takde, ok.  Sangat sedih actually.  I used to have them once..masa zaman muda2..

Saat ini, saya macam memerlukan seseorang untuk saya bercakap.  Seseorang yang boleh melayan saya membebel dan bercerita.  I hate being and feeling alone and now that's what I am.

Well..please..I need someone to talk..please...

Bermasalah ke saya ni?  Erk..rutin saya setiap hari sama je, keje, balik umah, sembang dengan mak n bapak, prepare dinner, tengok tv dan tetdo depan tv.  Well, takde kawan untuk berjumpa, lepak2.  Saya bosan sangat.  Kadang2 pegi gym tapi tak boleh buat kawan kat sana.  Saya hanya rapat dengan kawan2 sepejabat je.

Saya kene buat something yang menggembirakan hati saya.  Apa ye?  Ntah.  Yang saya tau saya suka membaca, tgk movie dan makan Cheezels..tapi makan tak boleh skrg sebab tengah diet.  Hari Jumaat ni nak beli Cheezels, paket besar...huhu.

I hate this feeling..totally..but how can I get rid of it..helpp...seriously..I need someone who really understand me..I hate being lonely..:((
I really need u..huhu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...