..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Tuesday, April 12, 2011

..entry selasa..

Hari ni..erk..agak suram..sebab apa?  Sebab semalam and the day before dah happy2.  Happy makan and it's called as cheating day.  Semalam pun makan..ada kawan banje kat Seoul Garden.  Best makan situ.  Memang saya makan sume protein tapi..erk..makan terlalu banyak dan terlalu kenyang dan hasilnya timbang pagi ni..naik..huhu..:(

Hopefully turun balik esok sebab sedang menyediakan badan utk mengalami ketosis semula.  Dan hari ni saya akan mula pegi gym..insyaallah.  Kene makan berat sikit satgi pening lak.  Nak makan ayam la lunch karang.

Tapi saya dah mula pakai baju2 yang lama.  Actually target saya hari tu nak dapatkan 5kg tak berhasil  Setakat 4.1kg je 2 minggu.  Kira not bad la jugak.  Takpe, kita eksperimen.  Kalau pegi gym mana nak tau, ia akan mempercepatkan pembakaran lemak.  Ya Allah, permudahkanlah.

Kali ni target nak turunkan all together 10kg weight loss.  Boleh kot.  Hopefully berjaya.

Actually last weekend saya pegi program Khidmat Masyarakat di Pendang.  Best la jugak.

Saya pakai vest nmpk gemuk la pulak..huhu..nampak gaya kene tukar saiz vest..hehe..tu saiz XL..nanti dh turun bebetul, tukar saiz M la kot..boleh kot..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...