..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, April 27, 2011

..bad shawl day..

Normally org cakap bad hair day kan..tapi saya bad shawl day.  Hari ni sesaje nk pakai shawl chiffon..lembik..lembut..payah..tp nak pakai jugak sebab rasa macam lawa..actually dapat free je masa beli tudung2 banyak last year, baru first time pakai hari ni.

Shawl ini menyebabkan saya lambat ke keje..dan tetiba dalam kete..dia macam tertanggal..longgar..isk..

Tak kemas kan..huhu...nampak orang pakai macam senang je..tapi pakai shawl ni leh pelbagaikan gaya dan dengan syarat kene bangun awal..huhu..

Hari ni rasa ceria skit..alhamdulillah..

2 comments:

Azmi said...

haha.....kalau mcm tu nak pegi keje pukul 7 kena bangun pukul 5 lagi la ni...hhahaha....

..owner of a lonely heart.. said...

haha..betul²..semata² utk pakai shawl bg kemas..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...