..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, February 2, 2011

..gaduh..

Seriously..sekarang saya tengah gaduh.  Memang saya geram, angin dan sebagainya.  Saya sayang tapi..saya geram bila call saya dia tak angkat, berkali2.  Bila dah dapat, line tak clear pulak and dia tak kesah pun.  Suh sambung cite esok.  OK la..kalau dah tak nak, takpe.  Saya malas nak amik kesah dah.  Cukup!

Actually saya sedih..sedih sesangat.  Nape dia tak pk perasaan saya?

I hate this feeling..this situation..arghhhh!!!!

..nak nangis......hujan dah lebat...:(

4 comments:

desperate mama said...

owh.. saya juga pernah mengalaminya masa zaman sebelum kawen dulu... tindakan saya... mematikan telefon berhari hari... dan kalau on kan phone pun, saya takkan angkat bila dia call... setelah dia call berpuluh-puluh kali, baru saya angkat (itupun selepas saya rasa dendam sudah terbalas)... dan saya akan cakap "sori, tak perasan ada call masuk".. ataupun "sori, bateri phone buat hal..."

..owner of a lonely heart.. said...

Oo..cenggitu eh..nak ikut la cara tu..kat nama dia set silent, so tak payah angkat kalau dia call..sebab mmg tak dengar pn..hmm..geram la sesangattt..

mamasita said...

Assalam, pada saya ni semua adat orang bercinta. Kena kuat dan tabahkan hati. My mom selalu pesan, kita kalau nak cari pasangan kena la cari si dia cinta lebih sayangkan kita cinta berbanding kita sayangkan dia. Kita leh tengok dia punye atitude dan layanan. Itu saya pegang sampai sekarang..

..owner of a lonely heart.. said...

mamasita, thanks for the advice.. sejuk skit hati ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...