..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, February 9, 2011

..penat..

Hari ni saya meeting dari pagi sampai petang, penat seh.  Penat gila.  Badan terasa sakit2.  Nape ye?  Salu tak pun.  Salah tdo ke smlm..erk.  Ada keje gak nak kene buat.  Tension ah.  Dengan ada meeting esok pagi.  Sungguh tak larat.  Bila masanya nak buat keje.  Meeting je manjang.  I tension u.

Tapi malam ni tingin nak tgk cite Matters Of Life And Dating, kul 10 mlm kat 8TV.  Rasa macam lama je tak tengok filem omputih.  Baca sinopsis macam best.  Hopefully tak tetdo.  Penat gila ni.  Baju untuk esok lum jahit cangkuk n iron lagi.  Actually dah ada baju lain siap iron tp tingin nak pakai baju baru...huhu.  Lum solat Isyak lagi ni.  Karang tetdo camne.

Aduhhh..nape penat semacam ni.  Sindrom berganjak umur ke.  Oh tidakkk!!

Serius penat ni, rasa lemah je badan ni.  Nak demam ke?  Adeh..jangan la.  Keje banyak gila ni.

Boleh ke mata saya bertahan sampai kul 12 mlm ni, utk abiskan tgk cite tu.  Silap2 kul 10pm dh selamat tdo.

Haishhh..presentation pun lum siap.

Kuku lak panjang tak potong lagi.  Rimas ah.  Malam ni lak panas semacam.  Erk..apa kaitan kuku saya dalam entry ni.  Ntah.

Potong kuku malam2 tak elok kan.

Yaaa...saya sudah merepek.

Dah..dah..nk gi solat, nk simpan baju, nak jahit cangkuk kat kain, nak iron baju, nk buat coffee bg ilang ngantuk.  Nak tgk cite kat 8TV.  Tapi kalau tak best..siap ko 8TV.

Dahhhhhhhh..cukupppp...
------------------------
Additional comment:  Cite Matters of Life And Dating memang tak best langsung.  Grrr..tak berbaloi tunggu nak tgk, siap ko 8TV.  Anyway, hari ni ceria skit sebab pakai baju baru and ada orang kata segak..gaga..perasan..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...