..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, February 24, 2011

..masuk bakul..


Buat kali pertama nak masuk bakul, boleh?  Masuk bakul, angkat sendiri.  Boleh la kot..hihi.  Hari ni kan, x semena2, ada 2 org puji saya..

"Nampak cantik la hari ni." (secara lisan)

"Awak nampak cntik arini." (copy paste dari sms)

Mau tak kembang setaman.  Takut je baju saya koyak sebab badan mengembang, huhu.

Heran pulak sebab yang saya tau sekrg saya tgh put on weight.  Macam mana leh cantik lak, haha.

Maybe padanan baju dengan tudung kene kot.  Aiseh lupa snap gambar diri sendiri pulak.

Actually, salah satu pujian datang dari Mr Y.  Hmm..Mr Y?  Nape jumpa lagi lepas dah break?  Hmm..this week jumpa 2x lagi.  Actually ada hal skit, so terpaksa jumpa.  How do I react?  Macam biasa2, macam kengkawan.  Manja2 tu biasa la.  Sekarang rasa lebih bebas, tak yah control.  We're just friend.  Kawan.  Takde perasaan.  Kawan sampai bila2, insyaAllah..:)

Insiden masuk bakul lagi satu..

That somebody tu yg datang umah saya tu, yg nak tgk saya tu.  Dia cakap kat kawan dia, agak2 ayat dia camni la...

"Aku nak cari yang 30-an, yang ko tunjuk budak muda umur 20-an sape suruh."

Erk..muda ke..erk..kembang lagi..waduhhhhhhhhhhh...

Dah2..entry syok sendiri masuk bakul ni tak perlu diteruskan lagi..dah cukup dahhhh...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...