..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, April 8, 2010

..cerita sehari di hari Rabu..

Hari ni, tetiba rajin update blog..dah nk masuk entry ke-3 dh ni..

Sebab ada bende nak cite n tgh ada mood nak ngarang..

Siang tadi..saya cuti..tak pegi keje..patut cuti hari Isnin, konon cuti penat sbb balik dari Langkawi, tapi tak jadi cuti so saya bawak ke Rabu..

The main reason saya cuti adalah ada urusan skit kat Celcom..2nd reason..saya mcm malas nak keje..isk..nape la..baik cuti kan..tenang2kan hati dari gi keje tapi tak produktif, watpe..cuti banyak..so kita enjoy la..kan..yehaaa!!

Hmm..hari ni Mr A is about to submit his Master thesis n he asked me to accompany him..dengan senang hatinya saya ikut since saya mmg xde agenda lain selain nk kemas bilik je (tu agenda yg tak penah abis).

I'm quite shocked bila baca acknowledgment dalam thesis dia..my name was in...huhu..he addressed me as his best friend in the last paragraph...only my name in that paragraph..rasa camne ntah..susah nak describe..

I helped him to design his cd cover..pastu ikut dia gi kedai fotostat n bla2..at last..dapat gak dia submit thesis tu...nmpk dia lega sgt..after all the hard work..tak tdo mlm n bla2..lepas ni dia free la skit so ada masa utk saya la kan..hehe..

We ate at Monrod's Cafe dalam kul 5pm..lapo gak sebab tak lunch..tapi seronok tgk muka dia happy..and me too..happy for him..

Slowly my feelings towards him is getting stronger and stronger..apakah petanda tu..isk..lum solat istikharah lagi ni..takkan cepat sangat, ye tak..apakah ini yang ditakdirkan..xleh jadi ni..japgi nk solat la..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...