..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, April 7, 2010

..tag from apapaje.blogspot.com..

Dapat tag ni dh lama, since lama gak tak update blog..so xde la menjawab tag tu..di'tag' oleh Yan..a friend of mine..

The rules are:

1. Thank & link the person that gave you the award.
2. State 7 things about yourself.
3. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
.
.
.
.
1. Thanks my dear, Yan...

2. The 7 things..

  1. I'm currently happy..:)
  2. Why I'm happy? Hehe..I can feel that some one care about me..
  3. Saya rasa malas lately nak buat keje kt opis..rasa nak santai2 je..ntah nape..tapi tetap risau sbb keje banyak tak buat lagi...huhu..
  4. Hari ni saya cuti..
  5. Saya dah loose weight..banyak baju dah leh pakai..yehaaa..
  6. Sejak dah loose weight, saya asyik makan je n malas gi gym..wo wo..sangat tak bagus..kene rajin balik ni..nanti gemuk balik..sape yg susah..
  7. Dok kira 1, 2, 3..kk..yg ni yang last..hmm..apa ye..idea pls......saya tgh makan Kit Kat beli kat Langkawi hari tu..hehe..

3. Nak pass kat sape ye..tak banyak bloggers pn..apa yg ada je la ye...


  1. Efi, My Baby You
  2. Aishah, A part of me will always be with you
  3. Kak Sha,~ bak mutiara di dasar lautan ~

Habis dah...huhu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...