..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Saturday, May 19, 2012

..hafiz juara mania kali pertama..


Saya ni takdela tgk sgt Mania kat Astro tapi since banyak org cite ckp best..mlm final ni saya tengokla..tambah pulak ada Siti Nurhaliza buat performance. Show yg paling saya suka tadi...HAFIZ. Nampak comel je dia malam ni..dan cara dia bawa lagu I Believe I Can Fly..perghhhhhh!!!! Ahmad Dhani cakap dia tak expect ada penyanyi dari Asia boleh nyanyi lagu tu sebaik ini. His pronouncation is superb...

Dan keputusannya...as stated in my blog title..HAFIZ jadi juara..and he won RM500k..1/2 juta tuuu..STACY second and she got RM200k..followed by JAC, RM100k..based on my reading..JAC ni calon favorite tapi nombor 3 pun not bad. HAZAMA dan ARIL tak dapat pape. Sian jugak kat HAZAMA..ARIL saya tak suka sangat show dia.

Ahmad Dhani lak dpt RM300k..sebab HAFIZ anak didik dia..isk..kaya juta2 rupiah dia malam ni..

Congrats HAFIZ!!!!!!!!

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...