..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, October 19, 2011

..tak tau nak update apa..

Macam tajuk tu..memang tak tau nak update apa tapi nak update gak. Nak cite apa ye.

**pause..

Ha..baru ada idea. Semalam time lunch saya dah terkeluar ke pekan Parit Buntar dan telah terbeli..bukan satu..bukan dua..tapi 4 helai kain. Isk..banyaknye..kata mode berjimat.

Takde..ada kawan saya baru bayar hutang RM100..tu yang rasa² ada duit lak..haha..RM100 je pun tapi borongnye lebih dari nilai tu.

Mulanya nak beli kain untuk buat blouse..lepas tu terpk nak beli untuk buat skirt lak. Then terbekenan kain sutera wangi..kedai tu lak pandai marketing, beli 2 pasang, 1 pasang tu half price. Hmm..apa lagi..duit ada di tangan kan. Semuanya ada 'ter'..huhu.

Tapi ok gak la..since baju saya skrg ni sume dah beso². Hari ni pakai kebaya tapi kebaya masa gemuk so kebaya ni dah rupa baju straight..xde cutting. Tak lawa le..tak best..;)

Minggu ni stop Atkins sat cuma elak nasik je. Rasanya ok kot. Esok n lusa nak puasa..insyaAllah. Semoga kuat semangat.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...