..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Friday, October 7, 2011

..700gm in 3 days..

Hari ni..after 3 days not-strict-Atkins..I manage to loose another 400gm..so total 700gm in 3 days..not bad, huh.

Semalam tak pegi gym..sebab? Memang asal nak pegi tapi semalam saya dilanda sindrom bengong dan malas terlampau tahap cipan. Ditambah pulak dengan phone call dari staff kat gym tu. Saya saje x angkat phone. Mesti nak tanya ttg decission saya sama ada nak proceed atau tidak dengan package ribu² hari tu. Isk..serabut². Memang tak nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Huhu.

Hari ni asalnya nak pegi..tapi....isk..banyak tapi la pulak kan.... Tapi..hari ni ada budget 2012. Nak dengar la..nanti salu ujung² ada la berita gumbira or sedih utk kakitangan kerajaan macam saya ni. Pegi gym pun x tenteram..huhu. Semalam actually dah rasa nak giveup dah Atkins. Tingin nak makan junkfood tapi cakap dalam hati..sabar..sabar... Bila tengok penimbang pagi tadi..rasa bersemangat nak teruskan. At least 2 weeks kan..insyaAllah saya cuba. So hari ni..ceria²kan diri..ye..smile..:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...