..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Monday, September 12, 2011

..best dan tak best..

Update dr my ipad..ada 2 cite..1 best..1 tak best..

Cite best: Saya berjaya dapatkan nasik lemak ayam untuk bukak posa ni..yabedabeduuuuu!!!!

Cite tak best: Call tailor td, dia ckp dia kt hospital dah..esok bersalin...waaaaaa!!!! Koman2 2-3 bulan gak cuti..

Nak cari tailor kat mana lak...isk..iskk..waaaaaaa!!!

Dah..dah..nk gi prepare bukak posa..

2 comments:

Aishah Megahasz said...

Azura sekarang hantar baju dekat siapa? Dekat Kak Norma dok hantar lagi tak?

..owner of a lonely heart.. said...

Aisyah, tempah kat butik pengantin nama x ingat..tp atas klinik nasron dekat blkg tbg haji, kulim. Dah lama x contact kak normah sebab hari tu dia x amik baju dah sebab dia bz dgn urusan family. Tu yg cari tailor lain. Tapi ni rasa macam nak contact dia balik la..

Selamat Hari Raya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...