..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Tuesday, March 1, 2011

..brand new..

Hari ni saya gi buat kad staf baru.  Kad lama...dah patah, cip dah tak function..dah bape hari saya tak punch in.  Semalam dah pakai lawa2 nak g tangkap gambar tapi staf in-charge lak bercuti n mc...hish..

So hari ni tudung merah n kuning, inspirasi dari Rozita Che Wan lepas tgk gazet cite apa ntah semalam.  Dia pakai lawa la..saya..hmm...gambar kat kad staf nampak gemuksss...sebab mmg dah naik badan pun..tergambar kat muka..

 Ni gambar kat kad..nampak tua la pulak *sedarla hakikat..huhu..*..dan berisi of course..

Ni gambar saya snap tadi..dengan tudung yang sama sume..nape macam lain lak..cume berisi tu..x daya nak nolong..;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...