..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Sunday, March 13, 2011

..@ ancasa resort allsuits..

Saya ada kat sini.  Baru sampai petang tadi.  Ada family day sedara saya.  Kami berkumpul beramai2, mak sedara n pak sedara sebelah mak saya..juga sepupu sepepat..meriah sungguh..ada lebih kurang 80 orang sume.  Kami menyewa 4 apartment yang dikongsi bersama2.

Ramai ada anak kecik.  Riuh...

Tapi..ada jugak yang menitiskan air mata..tetiba je air mata tu nak luruh..thank God, I wear glasses..so tak obvious sangat..

But why?

Nape nangis ni?

Hmm..sayu...

Mostly sepupu sudah berkeluarga.  Pak sedara n mak sedara (I called them auntie and uncle) pakat dok timang sume cucu2 sedara, tambah2 yang kecik2..yg still baby..kan cute..comel je...

Mak saya pun tumpang timang cucu sedara..tapi cucu sendiri?

Hmm..saya tahu jauh di sudut hatinya..pun macam saya jugak...

Saat ini, air mata nak kuar lagi...tapi saya tahan..

Saya jadi seorang yg sangat pendiam...diam sediamnya...

Nak sembang apa..takde apa nk cakap..rasa diri rendah sgt..kecik sangat (even fizikal beso..huhu)..

Masing2 bz dgn anak n hubby...tapi saya?

Macam mana nak tukar mood ni...isk...bercuti patutnya happy la kan...iskk..

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...