..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Friday, April 10, 2009

..majuk + crocs..

Malas nk update blog..some more byk keje+meeting..tp yg pentingnya malasssssssssssss... camne nk overcome malas ni..sume xde mood..shopping ada mood...haha...leh gitu..

Tgh menahan perasaan ni..gaduh lagi dgn Rewl..x tau dh baik ke belum..tp aku just nk berdiam diri buat masa ni..he's at KL..got seminar to attend..suppose he'll come back today..should I wait for him..hmm..rasa mcm nk balik kg je hari ni..tapi..mcm nk tgu..ntah kul bpe dia nk smpi..aku tak contact dia pn..dia pn sama..hish²..apa nak jadi ni..tadi nmpk dia online ym kt Blackberry..ni dh xde dah..tp dia x tegur aku pn..so aku..hmm...baik dok diam je...

Sape suh dia buat aku jealous n geram ye tak..hish..penat aa gini..penat gak kalau x dpt nk ckp or jmpa dia..hmm..nk balik kg ke idak hari ni ye..ke tgu esok pg br balik..hmm..hmm..hmm..balik lg best kot..leh tgk one in million..nk tgk TOMOK..hehe..I'm a big fan of TOMOK..kalau dok sini..hmm..kalau jmpa dia..mesti nk kene dinner kan..isk..tgh diet ketat skrg ni..amik 1000kalori je per day..siap ada list of kalori dlm purse..target nk kurus ni..isk..krg terlebih kalori lak..ngeee...

Actually dia dh ckp perkara yg betul dlm satu sms yg pendek sblm ni..so I was..boleh la kot..tp skrg ni..rasa ego la pulak..biar la..this weekend nk dok diam je..boleh ke aku buat gitu eh..boleh ke..cuba..cuba..

Semalam aku gi buat massage n lulur kt satu saloon ni..mcm best tp hr ni xde kesan pape pn..nape ye..maybe sbb x sauna dulu kot..aku terperiod lak..tu sbb xleh sauna..nape rasa x puas masa dia urut tu ye..hmm..kononnya berangan ala spa la..hehe..

Last week..aku g beli kasut crocs yg jadi idaman kalbu sejak dua menjak ni..crocs buat promotion diskaun 30% on 2nd purchase..isk..sbb nk sesgt2..aku dh memaksarela Rewl beli jugak..
The is my crocs..and his...
Mula nk amik kaler gold..ada ke dia kata kaler kulit aku lg gelap dari kasut tu..grrr..tau le kaki aku gelap..isk...tp dia yg pilih that chocolate color..look nice on me..

Aku sukaaa sgt kasut ni..selesa..pakai g opis n pakai g mana² je..abis tu kasut kaler kuning, pink, orange n putih yg aku beli tu..bilanya nk pakai ye..isk..br² ni terjmpa lak sandal baldu hitam yg dh lama x pakai..isk²..

Bila la nk abis keje ni..arghhh!!! Bila la nk shopping ni...:D..Bila la nk slim down ni..:((

1 comment:

LiNA said...

Tak sangka penyokong TOMOK rupa nyer. ;-P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...