..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Tuesday, April 28, 2009

..beg laptop..

Aku baru je beli laptop sling bag kaler merah..n aku sgt suka..beli kt Jaya Jusco(JJ), Perai..best²..tapi yg jadi x bestnye...aku br tgk kt http://www.alicewonders.com/, harga dia RM115 je..campur kos penghantaran RM8..baru RM123..aku beli RM139 xde diskaun..takpe la..nk wat camne kan..

Begnya rupa gini..
Tapi suka la sangat..merah..nampak ceria je..x dapat cari handbag merah yang berkenan di hati pn xpe..janji beg laptop merah..leh la usung g mana²..hehe..buat permulaan ni x rasa berat lak gantung kt bahu..or sling kt badan..tp x tau la kalau lama²..
Rewl beli pouch utk letak kabel laptop dia..dia pn sama naik cari beg laptop..padahal dia baru je beli kt PC fair baru ni..
Masa kat JJ, aku dapat gak beli Big Apple Donut..at lastttt..hehe..beli 6 ketul..3 aku..3 Rewl..sume cedappp..abis diet aku..then..g beli Subway lak kt Juru guna kupon discount..pastu terus tgk B****a: Jangan Pilih Jalan Hitam kt Sunway Carnival, show kul 10pm..

Hmm..skrg diet aku mcm dh cacamerba..nk timbang takut lak..isk..camne ye..esok pg la sblm g keje nk timbang..
Aku ni akan tinggalkan opis starting from 4 may - 11 june utk kursus 3P kt main campus, penang..byk je keje kene siapkan awal n sub kt org lain..mcm takut je nk pegi kursus n tinggalkan opis sbb keje mcm byk je..tp aku nk pegi..utk kemajuan diri..n sementara ada peluang..boss pn approve..so a bit kaluts skrg ni..*tp suka hati tulih blog ni..ahaks..*

1 comment:

Aishah Megahasz said...

Salam Azura,

Ada tag/awarded/challenge kena buat. Lawat blog Aishah ok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...