..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, June 16, 2011

..i am selected..yeayy!!!.

I am selected!! Untuk SUKUM 36 kat UTeM, Melaka. Main apa? Mestila volleyball. Satu-satunya sukan yang saya reti main even tak terror pun..tapi bolehla..haha.

Alhamdulillah..terpilih. Syukur. Tapi nak tinggal keje la..lama. Ni pun, boss offer saya ganti dia gi kursus 7 days starting from next Monday until the next Tuesday. Esok-Ahad, bengkel kat Bayview lak. SUKUM start 7 smpi 17 July. 1-2 July saya nk jenjalan gi Haadyai dgn mak ikut rombongan.  Kalau tgk jadual saya..penuh..fuhhh!! 25 June, kene teman mak gi Alor Setar, 26 June..ada bende..jeng²..kalau best..nnt saya update apa dia.  Tu pun 27 June, bapak sy mintak conduct senamrobik tapi tak bolehla..sebab kursus lum abis masa tu.

Bz betul rasa..tapi ada hati nak jual barang online lagi..haha.  Takde..actually memang nak clear my closet.  So sesape nak beli handbag Vera Wang, boleh la tengok kat sini.  More things to come..kasut la banyaknye.  Nak let go.  Tapi takde la banyak sangat.  Lagipun blog saya ni idakle popular mana..huhu.

Pape hal pun..jom kita turun training volley..summersalut berpusinggggggggg..kita bagi spike maut punya..lubukkkkkk!!!!

Dah²..jom keje jom.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...