..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, June 2, 2011

..posa..

Senang je tajuk entry ni..hari ni saya posa.  Posa ganti.  Since esok 1 Rejab (erk..dah Rejab..cepatnye..huhu)
Tinggal lagi 2 hari.  Plan nak posa hari ni n esok.  So habisla hutang.  Hopefully, janganla ada gangguan yang boleh membatalkan posa saya ye.

Jam baru kul 11.03pm, dan saya sudah berasa..erk..tak nak cakap la..rasa camne..biasala baru nak posa lepas berhari² tak posa.  Sahur kurma 5 biji dengan skit nescafe mocha n 1/2 liter air kosong.  Ntah nape saya tak boleh abis satu tin nescafe tu.  Tu minum dari semalam.  Minum coke pun tak boleh habis..huhu.

Oppss..nescafe mocha, coke?  What the...?  Mana diet Atkins anda?

Hmm..nak rest jap kot sampai this weekend..some more posa kan..hehe..boleh ke gitu.  Isk takut nak timbang ni..tapi test baju kecik leh muat lagi..hehe.  Isnin/Selasa depan start balik sebab this weekend kene gi kenduri cousin kt KL..huhu..jauh tu..sbb cousin kawin kene pegi la..tunjuk muka even may dad said.."Kalau rasa berat nak pi..x yah pi.".  So sporting aa my dad..so understanding..faham bebeno hati anak dia ni...hehe..I love u so much!!

Actually excited nak pegi sebab nak melaram dgn baju baru yg tempah kecik skit..dh slim skit kan..haha..n some more nak jln²..shopping²..lalala..

2 comments:

JuE said...

oit.. nk turun kl....nk shopping manaaa

..owner of a lonely heart.. said...

hehe..ntah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...