..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, May 26, 2011

..samsung 52 inch..

Saya  rasa saya jenis tak ikut perkembangan teknologi semasa..sebab? Kalau nak upgrade teknologi..kene tambah duit..huhu..  Selagi boleh pakai dan tak rosak..guna je la kan.

Hp saya, selagi tak rosak..tak beli la.  Laptop..tunggu opis bagi..yg sekarang dah nak dekat 2 tahun umur dia.  Thumbdrive..x pernah beli..opis bagi gak.  (Untungnya saya..huhu..x syukur tu..isk..insaf..insaf..). External harddisk pun opis bagi..tp mine dah rosak sebab cap ayam kot.  Tak ganti² lagi..huhu.

TV kat rumah dah berbelas tahun tapi still ok.  Cap Philip, saiz 32 inch.  Bagi saya dah cukup besar dah.  Dia takde buat pasal apa pun.  Ok je.  Banyak jasa dia.  Tapi bapak saya cakap nak tukar, nak bagi view yang lagi best dan kebetulan ada offer..so here it goes..


Betapa la perak saya ni.  Teruja bila boleh cucuk USB kat tv tu..so boleh tengok semua movie yang saya download.  Best gila.  Tak terkata bestnye.  Saiz pun besar, 52 inch..tapi takut kalau iklan cite hantu..tetiba tersembul hantu kt tv tu..lagi la takut..huhu..

Semalam ajak mak saya tengok cite The Curious Case of Benjamin Button tapi last², kami dua² tetdo..cite lama bebeno..2 jam++..

So lepas ni, leh tgk movie download kat skrin besar..yahoo!!!  Sebelum ni kene buh dalam dvd..leceh ah, buat sekali je.

Lalala..tv baru..lalala..macam budak kecik je..haha..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...