..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, May 19, 2011

..lu langsi lu mati..

Lu langsi lu mati..yehaaaa..kita tukar tagline skit boleh..jadi...



"Lu tengok wa tido"



Aahahaha...


Yeahh..semalam saya gi tengok cite Kongsi bila review cakap Shaheizy Sam berlakon best..even jalan cite tak best..

Tapi tu la..tertdo...isk..

Sebab penat kot..petangnye ada training volleyball.  Saya gi tengok dengan adik saya since semalam saya tdo umah dia..jadi minah ronggeng la semalam..lamaaaaa gila x kuar malam n lama gila tak gi cinema tgk muvi..last masa hantu kak limah..ada la 4-5 bulan lepas kot..uikss...lama jugak no...

Cite Kongsi ni..hmm..sinopis sume org dah tau kot ttg Tumulak, pembunuh upahan yang pegi bunuh ahli kongsi gelap..pegi Google cari ye..

My point of view..well..

  • I love Shaheizy Sam..sukaaa la sangat..comel..
  • Suka bila dia kecek Kelate+Siam..best sesangat.
  • Part bila dia naik motor dah tembak orang dengan pistol..tapi terbabas..haha...lawak tak ingat.
  • Part dia x reti nak pasang set senapang..hehe..clumsy.
  • Suka gak kat Azad Jazmin..lawak..
  • Part ketua kongsi gelap India tu cakap bahasa baku ala² skima.
  • Pi'e yang lawak jugak.,,unexpected.
  • Ada baca Fizo Omar x menjadi sangat watak dia but he's damn cute..I like..

Tak banyak sangat la yang saya leh komen sebab saya kan tetdo masa tengah cite.  Sedar² dah abis...ahaks..
Tapi tak heran la..kalau ngantuk sangat..cite Transformers tu pun saya leh tdo..erk..kenangan dolu²..huhu..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...