..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Tuesday, January 12, 2010

..sambung cite cameron sikit lagi..

Actually plan saya malam ni nak siapkan proposal master yang tertangguh..tu sebab bukak laptop..tapi jadi tulih blog lak..hehe..nak update lagi cite cameron hari tu..

On the last day..kami check out kul 11 pagi..pegi market dia..pegi kedai buah yang banyak2 tu..saya borong roses lagi..well..i love roses..tapi tak minat tanam pun..haha.. Selain tu, beli buah, sayur..takde la murah sangat..just beli yang takde kat sini..

Tapi yang paling best adalah acara petik strawberry..best gila..kami satu family petik masuk dalam bakul..asyik sangat petik..mula tu ingat nak 1/2kg je..alih2 jadi 1kg++..siap $$$$ le..masa petik tu tak pk lak yang kene bayar..macam la pokok2 tu sume kami punya..

Pastu terus turun...sampai di Simpang Pulai..sempat singgah Riamoda lak..borong kain..dah tempah semalam..hopefully leh siap cepat..leh pakai masa annual dinner this Friday..erk..sempat ke..erk..

Saya upload lagi pics kat sana...

2 comments:

CY4.0 said...

nyah, tempat kau sewa tu ada lif tak? haha..

..owner of a lonely heart.. said...

Adaaa..siap ada troli lagi utk bawak barang2..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...