..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Friday, January 5, 2007

..mimpi..

Semalam best sangat mimpi..sampai rasa cam tak mau bangun tdo..alih² bangun lambat..bejot some more..lagi la syok tdo..camne nih azam nk gi opis awal..isk..tapi sebab mimpi best sangat..how I wish it'll become true..tapi orang kata mimpi yang kite ingat tak akan menjadi..isk..takpe la..janji dapat merasa skit ke'best'an tu jadi la.. Mimpinya, tetiba je balik umah, my parents dah siap²kan persediaan nak kawin untuk esoknya, ahaks..me myself tak tau pape pun..tapi actually tau jugak seskit tapi x bape sure..esoknya I call him tanya x gi keje ke and asked for confirmation..n he said..dia x gi la keje and yess today is the day..tak kan x jadi kot..hmm..pastu bla²..kami dinikahkan..haha..kenduri kecik² je..kenduri besar buat later..yang best Tun Dr Mahathir datang..haha..siap bawakkan roti jala..my favourite tu..camne eh dia tau..tapi sume tu mimpi je la.. How I really really wish my dream will come true..although rasa cam impossible..mission impossible..:) As per yesterday, dah start jenjalan dgn Kak Sha..pusing satu round je tu pun dah rasa mengah..ni la bahana lama x jalan..pastu balik umah pening lak..hari ni insyaallah..jalan lagi..tapi sorang je la..
Semalam, nampak myvi putih depan school awam, hensem la..spoiler dia smart..nak tgk dekat² segan lak..pastu smlm gak nmpk lagi sebijik myvi putih yang dah calar..isk..kene jaga sungguh² ni..camne ye..ok la..nanti ada story best² sambung lagi..

1 comment:

Anonymous said...

mimpi jgn tak mimpi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...