..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, October 21, 2010

..21102010..


Hari ni..sambut besday lagi..yang ke..hmm..watpe nak rahsia² kan..yang ke-23 32..

Rasa macam baru je sambut besday last year..ni sampai besday lagi..kejap je masa berlalu..dapat banyak besday wish dari kawan² thru sms, facebook, ym, blog ni n face to face..tima kasih banyak² ye sebab ingat besday saya..

Baru baca dalam majalah Solusi..salunya masa besday, orang wish panjang umur..mungkin boleh ditambah sikit lagi..dipanjangkan umur untuk melakukan amal dan kebaikan..normally bila bertambah umur..maksudnya makin pendeklah umur kita di dunia ini.

Apa apa pun..tak nak excited sangat..biasa² je..tapi hari ni pakai baju baru..hehe..sebab salu besday mesti saya pakai baju baru..

1 comment:

blog said...

happy birth day :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...