..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Monday, January 15, 2007

..seindah senyummu kasih..



Seindah Senyummu Kasih..tajuk novel tu..baru beli..actually lama dah cari..sebab tgk kat tokeikedai.net, wording dia..fuhh..suka..dah buh dlm my first post..let me quote again..

"Hati ini mencintaimu namun layakkah aku berada di sisimu? Aku cuma satu daripada jutaan buih di pantai yang sering mengharapkan butiran pasir mengingati kehadirannya. Namun mampukah pantai mengingati buih yang silih berganti dan pergi? Itulah aku..yang sering menduga-duga hati sendiri tanpa berani mencabar siapa sebenarnya aku di hatimu."

I really love those words..pastu smlm pegi kedai buku Harfa, ingat nak cari material buat peraduan NST..alih² nampak lak buku tu, then terus beli..tak pk apa dah..bila baca..hmm..takde la best sangat..baru ms 114 dari 282ms..x tebal sangat..cite pasal a girl ni nama Raihan..hmm..sedap gak nama tu..:) *ada member UTM dulu pun nama tu gak..terbayang lak muka dia..* Cite pasal kat kolej...curi-curi lak baca last page dia..cam happy ending..hmm..jarang sangat beli novel..salu pinjam je kt librray or kat kawan..last beli masa kat UTM dulu..haha..novel Raja Azmi kat Pesta Konvo UTM..tu pun beli sebab dpt diskaun and dpt sign Raja Azmi n Rashid Sidek, tajuk dia Jendela Putih kalau tak silap..cite dia best..tapi mana ntah I put that novel..

Apa lagi je yang jadi ye..last Friday, ada birthday party kat opis..it's mine and a few others'..besday thn lepas sambut tahun ni..takpe la..janji ada gak yg sambut kan..dapat la cash RM15..nak beli apa ye..beli tudung..hmm..let me think..kene tambah skit le duit sendiri..berkenan satu baju tu kat Kedai Haji Sany..harga RM150..after less..hmm..ada RM15 je..x cukup kosong..hehe..

Last weekend, lepak kat umah je..adik sume xde kt umah..bosan..tgk tv..xde yang best..sekali layan Grey's Anatomy, dia tayang balik love life sorang²..la ni baru tau..best lak jadinya..dulu xtau sangat..ni adik la yang ajar tgk cite tu..cite cam ER..dalam dok lepak² tu baru tingat, banyak peraduan lum siap..dateline sume minggu ni..kalut la..smlm tdo kul 3 pagi..contest NST tu..best..I manage to do alone..tadi dah hantar..la ni ada dua lagi x buat..kene cepat ni..angan² nak menang Naza Sorento..haha..sebut pasal menang..my adik punya ex-housemate menang RM1juta baru ni dalam peraduan TM. Iskk..cam x caya..tapi kene percaya..rezeki dia..I masuk gak..tp xde rezeki..after all tak harap sgt pun..takde apa lain nak update dah..cuma nanti kene sambung cite bawal putih..ada cerita lain lak..:þ

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...