..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, January 3, 2007

..tiga januari dua kosong kosong tujuh..

Happy New Year!! Kejap je dah 2007..well..bertambahnye tahun..means bertambahnya umur..hmm..azam tahun ni apa ye..one of them is nak capai azam tahun lepas..ahaks..selain tu..adalah tambah azam baru 2007 ni..hopefully tercapai la..susah gak nak capai actually..tapi ada gak yang boleh capai, contohnya kete baru yang x tau keluar bila..tapi tahun 2007 ni la jugak..kalau boleh dapatle plat PHE2110, tapi kalau x dpt, x daya la..apa lagi azam ye..hmm..

-nak lebih dekatkan diri dengan Tuhan
-nak jadi lebih rajin dan rancang kerja dengan sistematik, x nak bertangguh..
-nak datang awal opis..
-nak jadi lebih berkeyakinan
-nak slim down..kurangkan berat dan yang dah terlebih ni..:) ~ start diet n jogging..pg esp..
-nak jadi wanita ayu..hihi..
-nak shopping untuk diri sendiri, new image..tp lepas dh hilang 10kg le..
-kalau boleh nak tamatkan zaman bujang tahun ni, kalau ada jodoh la..*tapi calon lum ada..mana nak tau miracle..:þ, I always pray for it*
-nak gumbirakan hati mak n bapak..
-nak belajar masak betul²..
-nak serius sambung balik apa yang terbengkalai..
-control budget, jangan terbabas..n selesaikan hutang yang ada..isi minyak pakai cash..
-rajin basuh kete bila dapat kete baru esok..kete warna putih..need extra care..
-rajinkan diri masuk peraduan..
-apa lagi ye..hmm..pape je la..yang boleh meningkatkan diri..

banyaknye..boleh tercapai ke semua ni ye..insyaallah boleh kot..kalau² ada lagi..nanti² tambah..setakat ni..tu je la yang terpk..hari ni tak buat keje sangat..ingat nak buat planning utk staf..tengok balik bidang tugas dan update mana² yang patut..but the mood is not there yet..n hari ni gak nak balik kulim..x bawak baju tdo umah makcik..hehe..esok² le..n hari ni, start jogging..sbb pagi dah start the day dgn roti canai..camne nak diet ni..isk..ok la..cite si bawal putih lum ada sambungan lagi sebab idea lum datang..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...