..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, August 2, 2012

..hari ni..

Hari ni dah pakai hp baru..
Hari ni saya tension guna hp baru sebab tak reti function yang banyak gila..
Hari ni pegi bank..transfer duit..tapi lupa bawak buku bank yang lagi satu..
Hari ni pegi pekan jap beli sarung hp..
Hari ni tension tengok bil telefon yang sangat banyak..
Hari ni baru tergerak hati nak pakai plan Celcom 5+1..untuk jimat..
Hari ni takde mood langsung nak buat keje..
Hari ni gila² punya penat..
Hari ni rasa macam nak marah orang..
Hari ni rasa macam² bende belum settle..
Hari ni serabut..
Hari ni saya nak something yang menenangkan..
Hari ni..hari ni..hari ni..
Cuma satu yang menyenangkan hari ni..untuk dua² lokasi yang saya pegi..bank dan kedai..saya dapat parking betul² depan bangunan tu..alhamdulillah..rezeki dan kurnia Allah..
Hari ni..saya tingin nak berbuka puasa makan Subway..hihi..




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...