..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Tuesday, August 17, 2010

..ND lala..

Banyak cite yang tak tercite kat blog ni sebab kesibukan kemalasan yang melampau..gambar gi vietnam pun belum upload lagi..isk..bilanya nak buat ni..

Bulan posa ni..macam² terpk nak buat.. tapi tak buat² pun lagi..bertangguh la..malas la..penat la..macam² alasan yang tak boleh diterima..

Ingat nak buat bisnes serunding..since sale pun not bad masa Karnival ICT(entry yang akan dimasukkan kemudian) hari tu..terjual la 39 bekas..ok la sebagai permulaan..dan yang best ada pelanggan berulang..maknanya sedap la kot..huhu..serunding import dari Kelantan..

Blogshop saya dah create at http://rynehanekoma-shoppe.blogspot.com tapi tak siap lagi..kene siapkan dalam minggu ni jugak..insyaallah..selain serunding..maybe nak jual some of my accessories..macam handbag n kasut yang tak bape guna..all in very good condition..

Oppss..lupa pulak..tajuk entry ni 'ND lala'..actually itu yang nak tulis hari ni..melalut ke cite lain lak..

Nape ND Lala? Kot ada yang tak ingat@kenal..dia ni penyanyi dan pelakon era 80-an..dan juga ayah kepada penyanyi Shila OIAM..here's the picture..

Agak tua jugak la dia ni..nape saya berminat dengan ND Lala ni?

Mesti heran...apa yang bestnya dengan pemilik nama sebenar Amir Hamzah ni..hmm..actually nak cite..ada maksud di sebalik nama ND Lala ni..serius tak tau..baru je tau last weekend..masa tgk kt tv..program apa ntah tak ingat..

ND Lala stands for No Doubt Live Always Live Always..menurut ND Lala..sebelum masuk bidang seni..dia cari satu nama unik untuk diingati sampai bila²..kreatif betul .pastu dia tambah lagi..kalau makcik² tanya dia..dia akan jawab ND Lala stands for Nak Duit Lalala ni jugak...;))

ND Lala pun berjaya dengan bisnes dia..dia cakap dia dah lahirkan 69 jutawan melalui bisnes dia..tak tau la bisnes apa sebab tak bape minat..tapi suka determination dia..nampak sentiasa positif..

Nak solat n nak balik bukak posa..yehaaa..lagi 2 jam je lagi..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...