..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Tuesday, August 24, 2010

..mood..

Hari ni dah hari ke-14 berpuasa..sejak semalam sehingga hari ini saya berada dalam mood yang tidak selesa.  Tidak bersemangat dalam melakukan apa keje pun..hatta dari melipat baju sehinggalah menjalankan tugas di opis..dan juga untuk gi terawih..sebelum ni ceria je..isk..nape ye..waduh2..perlu teman sembang maybe..rasa sunyi je..isk..tapi kalau sembang pun macam la siap keje..ye tak..

Tingin nak makan kek batik biskut marie le..hmm..macam nak buat..sempat ke tak nk buat petang karang..hmm..lps terawih dpt makan..menarik gak kan..nak kene cari resepi la pulak..maybe it will cheer up my mood..

Muka² orang takde mood..


Semalam saya datang awal sgt ke tempat keje..awal gila...I'm the first..hari ini dalam sejarah..tapi tak boleh masuk opis sebab takde kunci..huhu..pintu kt opis tukar baru so sy belum dpt duplicate key..tapi hari ni saya lewat pulak..actually awal dr rumah tapi lori kt depan tu slow bangat..saya tak boleh potong..tension je..dh le lewat 4 saat..so dapat la satu mata merit..nyampah tul..grrr..

Tadi saya surf abaya kat net n main Super Mario Brothers masa break...tingin nak beli abaya tapi tak jumpa yg best..kot² ada sesape ada idea nak beli kt mana..

Jap lagi nak balik awal la..gi cari mende2 nak buat biskut marie..kalau menjadi..leh snap n buh dalam blog kan..kalau jadi buat dan kek batik tu menjadi la..takut skrg je semangat..nanti dtg lak mood malas..haha..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...