..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Monday, July 5, 2010

..i feel fat..

Today..I feel so fat + lazy..I just attend kursus audit 3 hari 2 malam kat vistana hotel last weekend..penat gak..even tak buat apa sangat..nak memahamkan klausa, standard n bla2..bestt..tapi agak memenatkan..saya tak tau apa yang penat sangat..saya makan banyak gak kt hotel..tapi skip dinner..huhu..tu pun dah macam full..dan hari ni rasa tension n rasa nk ngunyah je even perut kenyang makan roti wholemeal + epal..

Macam nak lari tapi tak tau nk lari gi mana..dah rest kat hotel sorang2 hari tu tapi macam tak berkesan je..macam ada bende yang hilang..apa yang hilang ye..saya ada banyak keje actually..tapi saya tak boleh tumpu..saya macam nk tdo + makan + watch movie or series je..lain x nak buat..

Hari ni..saya patutnya merge data tapi saya tak buat pun..saya blank..nape lately hari² saya macam tak ceria..xde harapan..sebab normally saya insan yang ceria..

Saya tingin sangat nak gi urut badan..rasa lenguh dan gemuk sangat..gemuk boleh hilang ke kalau gi urut..erk.. call salon tu tadi tapi orangnya cuti lak hari ni..esok la pulak ye..

Apa yang perlu saya buat ye? I need a company..maybe..tapi physical friends sume not around..huhu..:(

4 comments:

Aishah Megahasz said...

Me 2 rasa sangat gumuk..huhuhu sampai kadang2 rasa macam nak pi London Weight Management la. Nasib baik mahal kalau tak dah lama pergi :P

desperate mama said...

memang tensen kan kalau rasa gumuk... benci sungguh perasaan itu...

JuE said...

ckp psl gemuk.. hr ni je dh dgr byk sgt term ni.. n ada vendor pompuan n wife kengkwn sini (err dept aku semua jantan) yg p London bla bla tu... Kos == RM6K. isk iskk siap ajak sekali pg tu.. adoi la... bila nk kurus eks..

..owner of a lonely heart.. said...

aisyah..mahal tp kalau berbaloi why not..suh huzein support..huhu..

desperate mama..u takpe..kurus je maintain...hehe..

ati..umur cenggini..metabolisme dh slow kot..aku ni..mmg asal metabolisme slow..skrg ni bertambah2 la slownya..london weight management eh..why not..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...