..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Sunday, October 11, 2009

..I'm trying to calm down..but..

Kalau boleh..dalam blog ni..nak cite yang molek2 je..tapi..last Friday..I got to know..the useless mamat..is now having a relationship with my new housemate..and they're buying house together..apakah? How can it be..why can't he think.. actually dh dekat nak masuk 3 bulan saya tak balik umah sewa..ulang-alik ke umah parents di Kulim sbb hati tak tenteram..(saya baik gitu2 je dgn housemate lain)..

Saya baru je plan nk start dok umah sewa balik by tomorrow sbb rasa dah lega sikit..tapi lepas dapat tau this thing..ntah la..rasa macam nak stay dgn parents terus..

Dugaan apakah ini..saya cuba berusaha untuk redha..but I just can't face both of them...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...