..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Tuesday, May 18, 2010

..bagtree..

Last weekend saya kemas bilik saya..tapi half way je sbb panas la..tak tahan..rasa macam nk beli air-cond time² tu gak..tapi sabar..tgh dok survey..

Last 2 weeks..saya beli tempat sangkut baju tapi fungsinya dah ditukar menjadi bagtree..ni pun atas cadangan kawan saya yg pening kepala tgk collection handbag saya yang bersepah² kat dalam rak..

Saya memang berhasrat nak tangkap satu² gambar handbag tapi macam malas je..lagi pun panas..tunggu bilik dh kemas bebetul dulu..

Ni gambar bagtree saya from different angle..


Lepas tu..saya jumpa koleksi cincin saya lak..tak banyak..skit je..banyak lagi koleksi rantai tangan n gelang..hehe..n tak lupa brooch..banyak gila..sume kaler ada..


N ni gambar saya masa tengah kemas bilik..gedik nk tangkap gambar..edit skit sbb tak pakai tudung masa ni..;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...