..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Monday, May 19, 2014

..simple je..

Sekarang ni, pegi keje senang je..lama dah tak tempek foundation, bb cream dan seumpama dengannya.
Sebabnya..senang nak solat Dhuha masa kat opis.

Kalau dok tempek segala macam mak nenek..rugi pulak sebab satgi nak amik wudhuk.
Hehe..macam la rajin sangat buat Dhuha..kadang tu miss jugak sebab bila dah leka ngadap komputer kan. Tapi tengah cuba istiqamah, insyaAllah.

Bersiap pun cepat..just apply toner and oil of olay total effect, pastu lip gloss..siappp. Bedak pun dah tak pakai..sempoi je..pegi keje je pun..

Ni gambar baru snap lepas solat Zohor di satu petang nan hening..pakai baby powder je..lipgloss malas lak nak pakai..erk..nampak ok lak texture kulit..hehe..perasan sorang².

So betulla apa yg EPHYRA claim tu..kulit flawless..so memang takde masalah sangat..cuma kadang² jerawat gatal nak tumbuh satu dua..ala manja² gitu.

EPHYRA ada diskaun sekarang ni..RM180 je..harga asal RM197..diskaun RM17..murah sangat dah tu. Nak ke? Kalau nak contact je la dealer ni...013-5211078.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...