..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Wednesday, March 10, 2010

..I am fully recovered..

I'm totally in good condition..alhamdulillah...syukur pada Tuhan di atas nikmat-Nya..memberi rahmat dalam bentuk kesakitan agar memberi keinsafan dan juga diharap menghapuskan dosa2 kecil dengan izin-Nya..

I'm back at work dan dimulakan dgn meeting..tgh dalam meeting la ni..meeting perlaksanaan aplikasi RFID untuk konvo USM menjelang 20 Mac ni..the first konvo yg akan diadakan di eng campus..just a mini convo..but still..it's a convo..penuh dgn protokol n crowd..

Penglibatan saya skit je..on pc tp saya kene tau gak pasal RFID sbb melibatkan bidang tugas saya gak..smartcard..tingat masa saya mula2 keje kt ITTK yg kini dh berkubur..boss dulu suh venture psl smartcard..skrg ni sy incharge..x lari mana la bidang tu..huhu..

Semalam sy MC lagi sebab masa nak seksiap gi keje..mataku nampak bintang..bapak cakap x yah drive gi keje..dok umah rest..tgu mak balik baca kitab nak ajak teman g amik MC.

Sampai je klinik, kt kaunter tulih..Dr ada kul 5ptg onwards..huhu..terus ajak mak gi Epal amik mesin jahit yg servis hari tu..pastu mulala plan mcm2, gi beli kek secret recipe utk besday bapak hari ni..oppss..HAPPY BESDAY BAPAK..yg ke-62, and then TERsinggah ke Pacific kat Megamall..mak dan saya adalah kaki shopping..huhu..x pasal2 gi beli cadar, sarung bantal n bolster..shopping x ingat..dalam dok MC tuuu..mmg dasar shopaholic..mak n anak..serupa je..

Jumaat ni saya cuti, baru apply actually..sebabnye..well..ada sebab yg bestttttt..kalau berhasil dengan jayanya, akan saya publish kat sini..doakanlah tangan yg menaip blog ini dapat melakukan pilihan yang bijak..insyaAllah..dengan izin Allah pastinya..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...