..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Thursday, June 21, 2012

..nak semangat..

Hari ni hari Khamis dah..ingat ke baru Rabu..cepatnya masa berlalu. Lama jugak blog terabai since yesterday's entry. Esok Jumaat dah..Sabtu..Ahad.

Ye saya tengah merepek di sini. Semalam ingat nak tukar layout blog tapi rasa macam malas pulak. Tak tau la apa yang rajin sekarang ni. Semua malas. Penyakit ni..yang perlu dihapuskan. Susah ye. Semangat ada..tapi aduhhh..nape malas sangat ni. Helppp...



Hari ni, 1 Syaaban dan insyaAllah saya berpuasa. Memang plan hari ni nak pegi gym tapi dah puasa..so tak jadi la. Makin semangat lak pegi gym sekarang ni..hehe. Sebab nak reduce weight pun satu hal la..tapi ada la jugak 'sebab lain'. Kat gym sekarang ada personal trainer yang willing to help me to reduce weight. Dia suh jaga makan and guide me how to use the equipment effectively. Thanks a lot to him..baru 3 kali je ikut cara ni. Pagi tadi timbang macam dah susut sekilo. Sebab puasa kot..entahla. Tapi mintak² the reading terus susut.

So hari ni banyak keje ye..ulang suara..banyak..banyak pending..waduh²..nape takde semangat ni...semangat..datangla..datangla.




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...