..something to remind us..


Terima kasih ya ALLAH! Terima Kasih! Alhamdulillah, nikmat yang Engkau berikan kepada ku amat banyak! Syukran ya ALLAH!

Life isn’t about getting and having, it’s about giving and being. ~ Kevin Kruse

Sunday, June 24, 2012

..another somebody..

This weekend or should I say just now..I have a long chat with a somebody. Another somebody in my life. Biasala kita kan akan rasa curious kalau baru kenal orang kan. Perasaan curious tu sangat kuat ditambah dengan profession dia yang bukan keje opis. Ye la saya ni keje opis..adik keje opis..parents keje opis..kawan2 mostly keje opis..so kalau orang yang bukan keje opis ni..saya tak reti nak judge sebab tak bape nak faham dengan job scope derang.

Baru seminggu++ kenal but we get to know each other quite well. Banyak lagi belum tau pasal diri masing2. Baru 3 kali je jumpa. Kadang2 kita ni selalu berprasangka buruk pada orang. Tu standard manusia biasa la kan.

Macam2 rasa ada...happy..pelik..cool. Tapi secara tak langsung hidup yang agak dull ni ada color la sikit. Ada jugak harapan...mana nak tau ketentuan Tuhan..kerana Dia yang menggerakkan hati setiap insan.

Saya berharap yang terbaik dan semoga terjadi perkara indah dalam hidup saya. But if it's not meant to be..saya bersedia dan redha.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

..labella..

kurus (71) life (69) emosi (59) soul food (37) ntah pape (25) lagu (21) movie (20) posa (18) love (16) artis (13) atkins (12) food (10) besday (9) motivation (8) ephyra (7) kahwin (7) volleyball (7) berita (6) new year (6) wordless wednesday (6) 30 days (5) raya (5) tunang (5) umah (5) cuti (4) info (4) ramadhan (4) Marc Jacobs (3) choc chip (3) fashion (3) relaks minda (3) resepi (3) resipi (3) budget (2) drama (2) fahrin (2) kasut clarks (2) korean drama (2) makan (2) quote (2) sale (2) sophie paris (2) tips (2) youtube (2) aerobik (1) ajl (1) aktitviti (1) anwar bebas (1) berlin (1) blogger (1) bonus (1) bunga (1) cantik (1) coach (1) cookies (1) cooking (1) gaji (1) holiday (1) hubby (1) iklan (1) jenjalan (1) jogging (1) keje (1) kenduri (1) korea (1) music (1) my things (1) nangis (1) novel (1) paris (1) pendapat (1) prof muhaya (1) rare (1) rencana (1) sbpa (1) segmen (1) shawl (1) solusi (1) spec n umah (1) sport (1) uk (1) venice (1) vera wang (1) wedding (1) work (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...